Α.Ο. ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ – ΓΣΑΠ Β

Tο Σάββατο 21 / 4  διεξήχθη ο πέμπτος αγώνας της ομάδας μας με αντίπαλο τον Α.Ο. ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ για το Τουρνουά της ΕΣΚΑ. Οι μικρές αθλήτριες(2008-2009) του συλλόγου μας ξεκίνησαν μουδιασμένα τον αγώνα, καθώς βρέθηκαν απέναντι σε μεγαλύτερες(2006) και με πολύ καλή  μπασκετική ποιότητα αντιπάλους, αλλά όσο πέρναγε η ώρα και  υπό την καθοδήγηση της Λάουρας  Νιτουλέσκου, άρχισαν να δείχνουν πολλά από τα στοιχεία που μας κάνουν να πιστεύουμε ότι αυτή η ομάδα έχει μέλλον. Η επιβράβευση των προσπαθειών τους ήρθε στο τέλος του αγώνα από την προπονήτρια του Α.Ο. ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ Μαρία Χούμου, η οποία εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα μας. Ο αγώνας αυτός σε συνδυασμό με την εκδήλωση LAST PROUD GAME του συλλόγου, χάρισαν ένα χορταστικό διήμερο στις μικρές μας αθλήτριες. Στον τελικό του διαγωνισμού βολών που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της εκδήλωσης, νικήτρια ήταν η Άννα-Μαρία Λάγγα, στην οποία ευχόμαστε να έχει πάντα επιτυχίες. Επόμενος αγώνας της ομάδας μας την Κυριακή 06/05 με τον ΕΥΝΙΚΟ ΓΑΣ στις 5.00 το απόγευμα στην Ζοφριά.

Α.Ο. ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ (Χούμου, Κατσούλης) : Βλάχου, Ζγκούρη, Μπαμπαλλίκη, Γαλάνη, Μοτάκη Τάσιο, Καζάντζα, Σαρρή, Μαρίνη, Βελέντζα.

ΓΣΑΠ Β (Νιτουλέσκου) : Τσαλούρη, Τσελεμέγκου, Νίκου, Λάγγα, Αθανασοπούλου, Συρίγου, Τούτση, Λυμπεροπούλου, Μπόμπου, Βερτοπούλου, Οικονομάκου, Λιοντάκη, Γρηγοριάδη, Τελάκη.