Τελευταία νέα
 1. 51η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Ι.Ν.ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 28/04/2024
 2. Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ Β’ ΦΑΣΗ 1ος ΟΜΙΛΟΣ ΓΣΑΠ ΕΣΚΔ Ν ΙΩΝΙΑΣ 56 54
 3. ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
 4. ΓΣΑΠ-ΑΜΙΛΛΑ Περιστερίου: 44-30
 5. Α.Σ. ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ – Γ.Σ.Α.Π : 24-49

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής σήμερα διαθέτει τμήματα αγωνιστικά (Γυναικών, Νεανίδων, Κορασίδων, Παγκορασίδων) και Ακαδημιών (Μίνι και Τζούνιορς). Πάνω από 120 αθλήτριες συμμετέχουν στις εκδηλώσεις όλων των τμημάτων της ομάδας και διακρίνονται ιδιαίτερα.

Στις υποδομές ο Σύλλογος δίνει πάντα ιδιαίτερη έμφαση, με στόχους:

 • την διάδοση της καλαθοσφαίρισης σε όσο το δυνατόν περισσότερα κορίτσια της Αγίας Παρασκευής.
 • την καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και του αισθήματος του «ανήκειν» στην ομάδα της πόλης μας, την ‘Αγία
 • την διαπαιδαγώγηση των κοριτσιών στην ανάγκη της σκληρής δουλειάς για την προσωπική βελτίωση των ικανοτήτων τους και την ανάδειξή τους μέσα από την επίτευξη των στόχων της ομάδας
 • την ανάδειξη των ταλέντων και την προώθησή τους στην ομάδα γυναικών του Συλλόγου

Κορυφαίες αγωνιστικές επιτυχίες τα τελευταία χρόνια είναι :

 • η συμμετοχή των κορασίδων μας την περίοδο 2003-2004 στο Final Four του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ, στο οποίο  κατέλαβαν τελικά την δεύτερη θέση επί  συνόλου 72 ομάδων. Την περίοδο που διανύουμε οι κορασίδες μας βρίσκονται στην γ’ θέση  της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της Β κατηγορίας της ΕΣΚΑ και έχουν στόχο την άνοδο στην Α κατηγορία.
 • η συμμετοχή των Νεανίδων επί τρία συνεχή χρόνια(2004, 2005 και 2006) στο final-four στο οποίο κατέλαβαν αντίστοιχα την 4η ,3η και 4η θέση. Την περίοδο που διανύουμε βρίσκονται  στην β’ θέση  της βαθμολογίας, μαζί με το Σπόρτιγκ, στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας της ΕΣΚΑ και έχουν στόχο την την συμμετοχή στο Final Four και την κατάκτηση της υψηλότερης δυνατής θέσης .