Τελευταία νέα
  1. 51η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Ι.Ν.ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 28/04/2024
  2. Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ Β’ ΦΑΣΗ 1ος ΟΜΙΛΟΣ ΓΣΑΠ ΕΣΚΔ Ν ΙΩΝΙΑΣ 56 54
  3. ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
  4. ΓΣΑΠ-ΑΜΙΛΛΑ Περιστερίου: 44-30
  5. Α.Σ. ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ – Γ.Σ.Α.Π : 24-49

Επενδύουμε στη Ζωή, μέσα από το Μπάσκετ

 

O Γυμναστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης εκπόνησε το πρόγραμμα «Πρωταθλήτριες Ζωής», το οποίο αποτελεί ένα πλέγμα δράσεων για την Προαγωγή της Υγείας, της Παιδείας και της Κοινωνικής Προσφοράς.

 

Η πρώτη δράση του προγράμματος «Πρωταθλήτριες Ζωής» πραγματοποιήθηκε κατά την εκδήλωση του εορτασμού των 40 χρόνων του Συλλόγου, όπου διοργανώθηκε Φιλικός Αγώνας με την πρωταθλήτρια ομάδα του Ολυμπιακού, αφιερωμένος στον αγώνα κατά του Καρκίνου του Μαστού.

Δείτε την μετάδοση του εν λόγω αγώνα στο παρακάτω βίντεο:

Σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία προσφέραμε Δωρεάν Μαστογραφίες σε 50 άπορες γυναίκες της Αγίας Παρασκευής.

 

 

Προσφέραμε μία δωρεάν Αθλητική Υποτροφία στο Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών, ώστε μέσω της Εκστρατείας Make Place For One More Woman, να την διαθέσει σε κάποιο κορίτσι, του οποίου η οικογένεια βρίσκεται σε οικονομική δυσχέρεια.

 

Στην Γιορτή Λήξης των Ακαδημιών μας για την Περίοδο 2016-17, ενεργοποιήσαμε την Εκστρατεία για το Ροζ Φύλλο του Αγώνα της Ζωής προς αρωγή των Καρκινοπαθών παιδιών. Έτσι επιστημονικό κλιμάκιο του Συλλόγου ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ παρέστει στο γήπεδο ενημέρωσε το φίλαθλο κοινό του Συλλόγου, το οποίο συνέδραμε στην προσπάθεια και αύξησε τον αριθμό των Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, ώστε κάποιο παιδάκι που νοσεί από την επάρατο νόσο, να κερδίσει το Ροζ Φύλλο του Αγώνα της Ζωής του.

 

Την 1η Οκτωβρίου διοργανώσαμε το 1ο Skills Challenge για τα κορίτσια των Ακαδημιών, όπου συμμετείχαν και οι Ακαδημίες του Παναθηναϊκού, του Κρόνου Γέρακα και του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας. Πριν την έναρξη της εκδήλωση τιμήσαμε την  Εθνική Ομάδα Γυναικών Κωφών, η οποία κατέκτησε στην καλαθοσφαίριση το χρυσό μετάλλιο των Ολυμπιακών Αγώνων Κωφών, που διεξήχθη τον περασμένο Αύγουστο στην Σαμψούντα. Ήταν μία πρώτη τάξεως ευκαιρία για να δηλώσουμε τη στήριξή μας στο τοπικό σχολείο κωφών και γενικά στου ανθρώπους με προβλήματα ακοής, οι οποίοι μέσα από την αντιμετώπιση της πάθησής τους διδάσκουν αξίες και στάσεις ζωής σε όλους μας.