Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα καθαριστήρια SecoDryClean (Αγίας Τριάδος 20) που είναι ο χορηγός και υποστηρικτής των ομάδων μας JUNIOR, καλύπτοντας τα έξοδα των εντός έδρας  αγώνων.

Στα πλαίσια της 9η αγωνιστικής τα κορίτσια μας σημείωσαν εξαιρετική εμφάνιση στον εντός έδρας αγώνα τους τη Κυριακή 20/5. Η ομάδα μας στο πρώτο οκτάλεπτο αιφνιδιάστηκε ξεκινώντας μουδιασμένα, στη συνέχεια όμως δείχνοντας μεγάλη αποφασιστικότητα πάλεψε με πάθος μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα. Η διαφορά ηλικίας των αθλητριών της φιλοξενούμενης ομάδας δεν άφησε περιθώρια στην ομάδα μας για διεκδίκηση της νίκης. Το παιχνίδι είχε πολλές όμορφες φάσεις καθώς οι αθλήτριες έπαιξαν ελεύθερα και το καταχάρηκαν κερδίζοντας το χειροκρότημα της εξέδρας. Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες μας για την μαχητικότητά τους κερδίζοντας τις εντυπώσεις του αγώνα. Επόμενο ματς της ομάδας μας με τον ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ (Κοντόπευκο, Σάββατο 2/6).  

ΓΣΑΠ (Ραρής): Δασκαλάκη, Πολυμένου, Σάββα, Δερμιτζάκη, Σινάνογλου Α., Σινάνογλου Κ., Καφετζή, Παγίδα, Μαντζαφίνη, Οικονόμου, Τσαλούρη, Κεχρή.

ΚΡΟΝΟΣ ΑΟ ΓΕΡΑΚΑ (Γεωργακόπουλος): Φραγκούλη, Κουσιώρη, Σπανού-Δημητροπούλου, Γαλάνη, Παναγοπούλου, Αθανασίου, Κυβερνητάκη, Κατσαρού, Σοφρωνά, Γεωργοπούλου, Βουγιούκα.,