Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα καθαριστήρια SecoDryClean (Αγίας Τριάδος 20) που είναι ο χορηγός και υποστηρικτής των ομάδων μας JUNIOR καλύπτοντας τα έξοδα των αγώνων.

 Ομάδα Α :  ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ- ΓΣΑΠ

Το Σάββατο 14/4 η ομάδα μας έδωσε ένα πολύ όμορφο αγώνα με την ιστορική ομάδα του Αθηναϊκού. Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός, με πολλές όμορφες φάσεις καθώς οι αθλήτριες και των δύο ομάδων έπαιξαν με πάθος για τη νίκη. Η καλή εμφάνιση της ομάδας μας δεν συνδυάστηκε με τη νίκη, καθώς στα τελευταία λεπτά του αγώνα τα κορίτσια μας, παρά τη μαχητικότητά τους, δεν άντεξαν στην αντεπίθεση της γηπεδούχου, αφήνοντας όμως πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Επόμενος αγώνας της ομάδας μας με τον ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ  (Κοντόπευκο, Κυριακή 22/4 στις 15:00)

ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ (Χρυσοβιτσιάνος): Γιωτοπούλου, Ντούβα, Μπουσπρένι, Βελιανίτη, Λαγγίδη, Κοντογιάννη, Παππά, Ξενιώτη, Ερμίδου, Σιούτη, Σιαμπάνη, Μυλωνά, Κοσμά.

ΓΣΑΠ Ομάδα Α (Ραρής): Δασκαλάκη, Πολυμένου, Σινάνογλου Κ., Σινάνογλου Α., Σάββα, Μαντζαφίνη, Κοντογιωργάκη, Παγίδα, Λιοντάκη, Παπακωνσταντίνου, Παπαδοπούλου, Τσελεμέγκου, Παπαδημητρίου.

ΟΜΑΔΑ Β: ΓΣΑΠ – ΓΣ ΛΑΥΡΙΟΥ

Έναν πολύ όμορφο αγώνα παρακολουθήσαμε το μεσημέρι της Κυριακής από τις

μικρές μας αθλήτριες. Τα κορίτσια μας υπό την καθοδήγηση της προπονήτριάς τους

αγωνίστηκαν με μαχητικότητα, πάθος και κυρίως πολύ καλή διάθεση, πετυχαίνοντας μάλιστα την πρώτη τους νίκη στο τουρνουά και  αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού στο τέλος του αγώνα. Πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριές μας και στην προπονήτριά  μας για την πολύ όμορφη εμφάνιση. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλο το τμήμα JUNIOR στον έφορο των κορασίδων Βαγγέλη Κακοσούρη, ο οποίος απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο ότι όλοι όσοι είναι κοντά στην ομάδα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε όποιο τμήμα παραστεί ανάγκη και μάλιστα το κάνουν με ιδιαίτερη χαρά και επαγγελματισμό. Επόμενος αγώνας το Σάββατο 21/04 στις 19.00 στο κλειστό Ιλίου Β΄ με αντίπαλο τον ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ.

ΓΣΑΠ (Νιτουλέσκου): Γρηγοριάδη, Λυμπεροπούλου, Τσαλούρη, Κυρκοπούλου, Μηλιώνη,

Νίκου, Λάγγα, Αθανασοπούλου, Οικονόμου,Τούτση, Συρίγου, Μπόμπου, Κεχρή.

ΓΣ ΛΑΥΡΙΟΥ(Καραδημητρίου):Συρίγου Α,Τσακουμάκη Κ,Αγγελοπούλου,Τσακουμάκη Μ,

Συρίγου Μ,Μαυριδερού,Ραγκούση,Ευσταθίου,Μαυράκη,Λαμπροπούλου.