1. ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Αναγνωστόπουλος Πέτρος – πρώτος προπονητής και Στρατάκος Γιάννης – δεύτερος προπονητής. Για έκτη συνεχή χρονιά ανανεώσαμε την συνεργασία μας με το απολύτως επιτυχημένο δίδυμο.
  2. ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Νίκος Διδάχος

Για πρώτη φορά συνεργαζόμαστε με τον κ. Διδάχο, ένα γνωστό, έμπειρο και εγνωσμένης αξίας προπονητή, με θητεία τόσο στο ανδρικό όσο και στο γυναικείο μπάσκετ. Το ΔΣ τον περιβάλλει με την εμπιστοσύνη του.

  1. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Δημήτρης Χατήρας

Το ΔΣ ανανέωσε την συνεργασία μας με τον κ. Χατήρα, ο οποίος αυτή τη φορά αναλαμβάνει από την αρχή της περιόδου το τμήμα των κορασίδων. Ο κ. Χατήρας έχει ήδη δώσει δείγματα της δουλειάς του και την επόμενη περίοδο περιμένουμε να πάμε ακόμα καλύτερα.

  1. ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ- ΜΙΝΙ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΡΗΣ

Για τρίτη συνεχή χρονιά ανανεώνουμε την συνεργασία μας με τον κ. Ραρή, μια και η μέχρι σήμερα προσφορά του στις μικρές μας αθλήτριες κρίνεται σαν ιδιαίτερα επιτυχημένη. Αναμένουμε ακόμα περισσότερα από τον Δημήτρη , γιατί το αξίζει.

  1. ΑΚΑΔΗΜΙΑ : ΠΡΟΜΙΝΙ – ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ: ΛΑΟΥΡΑ ΝΙΤΟΥΛΕΣΚΟΥ

Η  μέχρι σήμερα πολύτιμη προσφορά της και η αγάπη των μικρών μας αθλητριών  προς την Λάουρα, μας υποχρεώνουν να ανανεώσουμε την συνεργασία μας για τρίτη συνεχή χρονιά, για ακόμα καλύτερες Ακαδημίες.

  1. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΘΥΝΤΗΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ο γνωστός από την πολύχρονη προσφορά του στο άθλημα(αντρικό και γυναικείο), με σπουδές και προπονητική θητεία στις υποδομές της περίφημης Παρτιζάν Βελιγραδίου, από εφέτος θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ΓΣΑΠ από την θέση του τεχνικού διευθυντή. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του.

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ

Αποχωρούν  από τον ΓΣΑΠ οι επιτυχημένοι προπονητές Μάρθα Αργυρίου και Γιάννης Θεολογίτης, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Διατηρούμε τις καλύτερες εντυπώσεις από την συνεργασία μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια. Οι πόρτες του ΓΣΑΠ θα είναι και για τους δύο πάντα ανοιχτές.