Δεκάλεπτα: 14-14,20-15,02-12,07-13

Εξαιρετικό ξεκίνημα με εκτός έδρας νίκη, για την νεοφώτιστη στην Α΄ Κατηγορία ομάδα των νεανίδων μας, επί του μαχητικού ΑΡΗ Πετρούπολης.

Το μουδιασμένο και για τις δύο ομάδες ισόπαλο πρώτο δεκάλεπτο, διαδέχθηκε το πολύ παραγωγικό δεύτερο, όπου ο αντίπαλός μας με εξαιρετική ευστοχία έξω από την γραμμή των 6,25 πήρε διαφορά έως και δεκαπέντε πόντων, που όμως γρήγορα ροκάνισαν τα κορίτσια μας, για να κλείσουμε το ημίχρονο με πέντε πόντους πίσω.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας παρουσίασε διαφορετικό πρόσωπο, καθώς απέβαλλε το άγχος της πρεμιέρας και ξεδίπλωσε το μπασκετικό της ταλέντο. Με άμυνα για σεμινάριο καθήλωσε τον αντίπαλο, ενώ με σωστές επιθετικές επιλογές, αρχικά προηγήθηκε και στην συνέχεια έφτιαξε μια σημαντική για την χρονική στιγμή διαφορά, την οποία διαχειρίστηκε έως το τέλος. 

Συγχαρητήρια στην ομάδα και τον προπονητή για την προσπάθεια και τους ευχόμαστε ανάλογη συνέχεια, αυτήν την ιδιαίτερη αγωνιστική περίοδο.

Την επόμενη αγωνιστική, Δευτέρα 19/10/20 στις 21:45, υποδεχόμαστε την ομάδα του Κρόνου Γέρακα

ΓΣΑΠ (Χατήρας) : Πενέλη 9, Χατήρα 12, Μαντζιώρη 5, Κυρκοπούλου, Γεραντώνη, Αρβανίτη 2, Χριστοπούλου 2, Στρατηγού, Κακοσούρη 8 (2) , Παλάσκα 13, Τριανταφύλλη 3.