Οκτάλεπτα: 9-7, 5-5, 7-5, 13-4, 4-6  

Η ομάδα  μας δεν τα κατάφερε στον τελευταίο εκτός έδρας αγώνα της. Η νευρικότητα, τα πολλά λάθη και η αστοχία της ομάδας μας στην επίθεση, έδωσαν την ευκαιρία στη γηπεδούχο να προηγηθεί με 13 πόντους υπέρ της στο τέλος του τετάρτου οκταλέπτου. Τα κορίτσια μας, αν και προσπάθησαν με όλες τους τις δυνάμεις στα τελευταία λεπτά του αγώνα, δεν μπόρεσαν να πετύχουν την ανατροπή. Χωρίς να αποτελεί δικαιολογία, να σημειωθεί ότι από τον αγώνα απουσίαζαν(δικαιολογημένα) δύο από τις βασικές μας αθλήτριες (Χριστοπούλου, Κανιστρά). Η ομάδα μας συνεχίζει να είναι στη κορυφή, αλλά για να παραμείνει σε αυτήν, χρειάζεται την  εκτός έδρας νίκη στο Πικέρμι με την δεύτερη ομάδα της βαθμολογίας του ομίλου ΑΟ ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (Κυριακή 11/3/17 στις 18:00).

ΓΣΑΠ (Νιτουλέσκου, Ραρής): Τριανταφύλλη, Λυραντζάκη, Μίνκωφ, Μήτση, Πολυμένου, Δασκαλάκη, Βασιλειάδη, Λιάρου, Σταμάτη, Κέντρου.

ΟΚΑ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ (Κουκουζέλης, Μανδρατζής): Κώστα, Κωτσοβασίλη, Στάθη Μ., Στάθη Ε., Καράμπελα, Ελματζόγλου, Μαρκάκη, Σοβάρα, Καραπαναγιώτη, Σουρμπάτη, Σαριδάκη