Οκτάλεπτα: 14-4, 11-4, 6-3, 8-7, 9-10  

Η ομάδα των Μίνι συνέχισε την νικηφόρα πορεία της, πετυχαίνοντας την όγδοη συνεχόμενη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια, απολαμβάνοντας μόνη τη κορυφή μετά το κλείσιμο του πρώτου γύρου του τουρνουά! Τα κορίτσια μας για άλλη μια φόρα ξεκίνησαν από την αρχή δυνατά τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, με ενθουσιασμό και δίψα για τη νίκη, και με τη διαφορά υπέρ της ομάδας μας να φθάνει τους 17 πόντους στο τέλος της δεύτερης περιόδου. Στα επόμενα τρία οκτάλεπτα η ομάδα απλά συντήρησε τη διαφορά, χωρίς να απειληθεί σε κανένα σημείο από την αντίπαλη ομάδα. Ένα μεγάλο μπράβο στις αθλήτριές μας για τη σκληρή δουλειά και για το φανταστικό κλίμα που έχουν μεταξύ τους, καθώς επίσης στον προπονητή της ομάδας για την καθοδήγηση. Να τους υπενθυμίσουμε όμως ότι είναι πιο δύσκολο να κρατηθείς στην κορυφή ,παρά να φτάσεις σ’ αυτήν. Προσοχή λοιπόν! Επόμενος αγώνας με τον ΑΣ Λέων Κορωπίου στο 1ο Γυμν. Κορωπίου την Κυριακή 28/1/18 στις 15:45.

ΓΣΑΠ (Ραρής): Χριστοπούλου, Κανιστρά, Λυραντζάκη, Τριανταφύλλη, Δασκαλάκη, Μήτση, Μίνκωφ, Βασιλειάδη, Πολυμένου, Κατωμέρη, Λιάρου, Καφετζή.

ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Σκαρογιάννη): Γιιαννακοπούλου, Φλωράκη, Κουρουπάκη, Κουντουρά, Σάντα, Τσικοντούρη, Λιβιεράτου, Πουλαρά, Χότζα, Κόπο, Τόγκα, Σεντούξη.