Οκτάλεπτα: 6-8, 8-2, 4-15, 2-7, 8-8 

Είναι γεγονός ότι η ομάδα μας, με αυτή την νίκη, θα κατακτήσει- σε ισοβαθμία με τον Γέρακα – την πρώτη θέση στον όμιλό της, έστω και αν κάνει δύο ήττες στους υπολειπόμενους δύο αγώνες για την λήξη του Τουρνουά. Είναι όμως προφανές ότι τα κορίτσια μας, ο προπονητής τους, η διοίκηση και με την συμπαράσταση των γονέων τους, δεν βλέπουν με αυτή την οπτική την συνέχεια του τουρνουά και θα επιδιώξουν την νίκη  στους επόμενους δύο αγώνες, έτσι ώστε να δικαιώσουν  την εξαιρετική παρουσία τους σε όλο το τουρνουά, τερματίζοντας αδιαμφισβήτητα πρώτοι. Οι μαθηματικοί υπολογισμοί δεν ταιριάζουν στις αρχές και την αγωνιστική μας φιλοσοφία. Σημειώνεται ότι ο αγώνας έγινε στο κλειστό του Κοντοπεύκου, όπου η ομάδα μας, λόγω αμοιβαιότητας, ήταν φιλοξενούμενη. Η ομάδα μας με εξαίρεση στη δεύτερη περίοδο, ήταν σε όλο τον αγώνα μπροστά στο σκορ και σε κανένα σημείο δεν απειλήθηκε. Στο τέλος όλες οι αθλήτριες και ο προπονητής τους πανηγύρισαν τη νίκη! Επόμενος αγώνα της ομάδας μας με τον ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (γήπεδο Μ.ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, Κυριακή 15/4 στις 13:00).

ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ (Αθανασίου): Σερεμετάκη, Φαράζογλου, Πατεράκη, Ευαγγελοπούλου, Ιντζόγλου, Καραμιχαλάκη, Ροβάκη, Τσούπι, Πενέλλη Ρ., Πενέλλη Λ.

ΓΣΑΠ (Ραρής): Χριστοπούλου, Τριανταφύλλη, Λυραντζάκη, Μήτση, Δασκαλάκη, Λιάρου, Σταμάτη, Κανιστρά, Κατωμέρη, Βασιλειάδη, Κέντρου .