Δεκάλεπτα: 16-18, 23-13, 12-15, 13-24

Τα κορίτσια μας και ο προπονητής μας αξίζουν μόνο συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους! Μπροστά σε ένα κατάμεστο γήπεδο πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και άξιζαν την νίκη, αλλά δυστυχώς στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα παίζαμε πέντε εναντίον επτά. Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι σε όλον τον αγώνα πετύχαμε 6 πόντους από βολές(6/11), ενώ η αντίπαλη ομάδα 20(20/30)! Τόσο αέρινη ήταν  που κατάφερε, την στιγμή που στο παρκέ έπεφταν κορμιά, να μας δώσει μόνο έντεκα βολές, ενώ εμείς είμασταν τόσο άγαρμπες που τους δώσαμε 20 από τους 70 πόντους που πέτυχαν συνολικά. Στο α’ δεκάλεπτο κερδίσαμε 1 φάουλ, ενώ σε βάρος μας σφυρίχτηκαν 8! Μπήκαμε στο δ΄ δεκάλεπτο με 5 πόντους μπροστά, αλλά το ματς γύρισε αφού εμείς σουτάραμε μόνο  2 βολές(πετύχαμε την μία) , ενώ οι αντίπαλοι σούταραν επτά (πέτυχαν τις 6 ) και έβγαλαν τις δύο ψηλές μας( Στούπα και Κόρμπου)  από το 35’ με 5ο φάουλ εκτός αγώνα. Να συμπεριλάβουμε και το γεγονός ότι η καλύτερη παίκτρια των αντιπάλων έχει αναγάγει το φλόπινγκ σε επιστήμη, ενώ σχεδόν δεν υπήρχε φάση που φέρελπις παίκτρια της Ηλιούπολης να μην κάνει βήματα, όλα αυτά ατιμωρητί βεβαίως! Ασφαλώς έχουμε το δικαίωμα να τα καταγγείλουμε στους αρμόδιους, αλλά μάταιος ο κόπος! Εδώ έχουμε καταγγείλει από τις 27/11/19 την ξεκάθαρη παράβαση των κανονισμών από τους διαιτητές που έδωσε την ευκαιρία στον ΕΦΑΟΖ να πάρει την νίκη στην παράταση με έναν πόντο, το πρωτάθλημα κοντεύει να λήξει, και εμείς ακόμα περιμένουμε την εκδίκαση της ένστασής μας, στην οποία ούτε που θα μας καλέσουν να παραστούμε!

Ο επόμενος αγώνας θα γίνει την Κυριακή 08/03 στις 19.30 στο Κοντόπευκο με τον ΦΟΙΝΙΚΑ ΠΕΙΡΑΙΑ.

Διαιτητές: Ναστούλης-Καλογεράκης(πάντα άξιοι)
ΓΣΑΠ (Τασιόπουλος): Κάσδαγλη, Στούπα 10(2), Σιγιώργη 4, Κοντογιάννη 3, Γρίσπου 18(3), Ευαγγελάτου 11(3), Παπαντώνη, Χατήρα, Πετυχάκη, Κριμιτζά 11, Κόρμπου 7, Μπεζαϊτη.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Γερεουδάκης, Φέξης) Δασκαλοπούλου 25(3), Νάτσκου  2, Καρανάσιου  2, Νεαρχάκου, Γούλα 6, Χατζηλεοντή  21(2), Κορρέ  4, Παπαδοπούλου, Οικονομίδου 10, Δαμουλάκη, Νικολαϊδου , Αλεξία.

Ο αγώνας μεταδόθηκε ζωντανά από το TELESPORT.gr και μπορείτε να τον παρακολουθήσετε στον σύνδεσμο

https://m.youtube.com/watch?v=0YFPPQ-eDOc&feature=share