Δεκάλεπτα: 19-10, 13-16, 16-16, 10-16 (κ.α.),06-09
Νίκη μεγάλης βαθμολογικής σημασίας για την ομάδα μας! Επιτεύχθηκε επί ενός ελλειπούς Πανιωνίου(απούσες Ρετζεπέρη, Αξιοπούλου και Σουλτάνη που εγχειρίστηκε εχθές για αποκατάσταση του χιαστού-της ευχόμαστε περαστικά), αλλά και εμείς εδώ και δύο μήνες έχουμε απούσα την Γκάνια με μηνίσκο και τον τελευταίο ενάμιση μήνα την Πετυχάκη(οστικό οίδημα).Αλλά  το μπάσκετ παραμένει ένα συναρπαστικό άθλημα, αν σκεφτεί κανείς ότι δύο φορές μέχρι σήμερα , με ΕΦΑΟΖ και Αθηναϊκό χάσαμε στην έδρα μας στην παράταση, ενώ κάναμε καλή εμφάνιση , όμως εκτός έδρας στον Πανιώνιο κερδίσαμε στην παράταση, ενώ η εμφάνισή μας ήταν επιεικώς μέτρια. Κάναμε ένα τραγικό α’ δεκάλεπτο, στο β’ και στο γ’ προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι , αλλά δεν τα καταφέραμε. Στο δ’ , με ηρωική προσπάθεια πήγαμε το παιχνίδι στην παράταση, όπου εκεί παίχτηκε η τελική φάση του θρίλερ με νικητή ευτυχώς την ομάδα μας.  Συγχαρητήρια στον προπονητή και στις αθλήτριές μας για την μαχητικότητά τους, αλλά πρέπει να βελτιώσουν την εικόνα τους, αν θέλουν να έχουμε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα, που έχει πολύ δρόμο ακόμα.
Διαιτητές:  Κούλης Κ.-Πετράκης Ι.(πολύ καλοί)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Χατζηδάκης): Κριτσηδήμα, Στεργιοπούλου 7(1), Κάραλη 19(2), Γεροστεργίου 13(1), Ταντουρόφσκα 18(3), Σιγάλα  7, Ολύμπιου, Μπαλωμένου, Καναβάρου.
ΓΣΑΠ(Τασιόπουλος): Κάσδαγλή, Στούπα 19(2), Σιγιώργη, Κοντογιάννη 6, Γρίσπου 19(1), Ευαγγελάτου 5(1), Παπαντώνη, Μπεζαϊτη, Πετυχάκη, Κριμιτζά 10, Κόρμπου 8.