Δεκάλεπτα: 22-16, 07-03, 05-12, 12-15 , 09-08(παρ.)

Θρίλερ στο Κοντόπευκο με αίσιο τέλος την πολύτιμη νίκη! Η διακύμανση του σκορ  δείχνει ότι, ενώ περιμέναμε συνέχεια του επιθετικού οίστρου του α’ δεκαλέπτου από την ομάδα μας , η οποία έδειχνε αποφασισμένη να «καθαρίσει» το παιχνίδι από νωρίς, στη συνέχεια γίναμε μάρτυρες ενός αγώνα μπάσκετ που το καλάθι έμπαινε με «αίμα» και έτσι επιτρέψαμε στην αντίπαλη ομάδα να  διεκδικήσει με ίσες με εμάς πιθανότητες την νίκη. Αν μάλιστα μία αντίπαλη παίκτρια δεν μας έκανε το δώρο να χάσει δύο βολές λίγο πριν την λήξη της κανονικής διάρκειας και ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο 46-46, σήμερα θα μιλούσαμε για αυτοκτονία. Σταθήκαμε όμως τυχεροί και μπήκαμε στο γκραν γκινιόλ της παράτασης, όπου η Στούπα από τις δύο βολές που κέρδισε λίγα δευτερόλεπτα πριν την λήξη και της παράτασης, πέτυχε την μία και μαζί και το ροζ φύλλο. Η νίκη αυτή έχει τεράστια βαθμολογική σημασία για την ομάδα μας γιατί μας εξασφαλίζει – υπό την προϋπόθεση ότι την επόμενη Κυριακή θα νικήσουμε στο Άργος την ουραγό ομάδα – να βρεθούμε στην 6η θέση της βαθμολογίας με την λήξη του Α γύρου.

Διαιτητές: Κούλης Χ. Κούλης Κ. (πολύ καλοί)

ΓΣΑΠ (Γκουζίνη): Κασδαγλή 1, Στούπα 15(2), Σιγιώργη 2, Κοντογιάννη 10(1), Γρίσπου 14(2), Ευαγγελάτου, Σαμίτα, Τριανταφύλλη, Πετυχάκη, Κριμιτζά, Κόρμπου 13, Μπεζαϊτη.
ΕΥΝΙΚΟΣ (Μπάρτζος, Βουκελάτου): Μετάι, Σκαμαντζούρα 7(2), Παπαδοπούλου, Μοίρα 2, Θωμαϊδου , Ισκιόγλου 17(1), Δρακοπούλου, Μάρκου 2, Τσέρου 17(3), Πετράκη 4(1), Ράδη, Θεοδωρομανωλάκη  5(1).