Δεκάλεπτα: 5-6, 20-4, 16-11, 15-4

Μαγική εικόνα το σκορ 5-6 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου αφού η ομάδα μας ήταν σαφώς ανώτερη από την αντίπαλη, αλλά όντας νευρική δεν κατάφερνε το ζητούμενο… Ο Δημήτρης μάζεψε τα κορίτσια και προσπάθησε να τα ηρεμήσει έτσι ώστε να αποδώσουν το ελάχιστο των δυνατοτήτων τους. Τα κατάφεραν, η μπάλα κυκλοφόρησε σωστά, μπήκε μέσα στην ρακέτα, τα σουτ μπήκαν εύκολα και από τα πρώτα λεπτά του δεύτερου δεκαλέπτου η διαφορά άρχισε να παίρνει την ανηφόρα. Με 25-10 στο ημίχρονο ήταν  προφανές ότι το παιχνίδι είχε μετατραπεί σε μια ευχάριστη προπόνηση. Ο ρυθμός διατηρήθηκε ίδιος στο 3ο και 4ο δεκάλεπτο, οπότε δόθηκε η ευκαιρία να παίξουν όλες οι διαθέσιμες παίχτριες και να ευχαριστηθούν το παιχνίδι. Ραντεβού το άλλο Σάββατο 16/10 στις 19:30 στο γήπεδο του ΠΑΟ όπου μας περιμένουν τα δύσκολα.

ΓΣΑΠ (Χατήρας) : Δερμιτζάκη, Σινάνογλου Κ., Παγίδα,  Σινάνογλου Α., Πολυμένου, , Κοντογιωργάκη, Κείσογλου, Χατήρα, Δασκαλάκη, Σινιώρη,

ΑΜΥΝΤΑΣ (Καρύτσα) : Παντελιάδη, Ζεκίδη, Καρύτσα, Ιωάννου, Νικητάκη, Παρένη, Σκαφίδα, Φέριου, Παπά, Δουνικιώτη, Κωσταρίδη, Τσάνη.