Μία γεμάτη Αθλητική Κυριακή πέρασαν οι αθλήτριες του τμήματος Junior στις 25 / 02!

1.Φιλικοί αγώνες με Άρη Χολαργού και Τρίτωνα Σεπολίων

Η αρχή έγινε με  την διεξαγωγή δύο φιλικών αγώνων, με τις ομάδες του Άρη Χολαργού και του Τρίτωνα Σεπολίων, όπου όλες οι μικρές αθλήτριές μας έλαβαν μέρος, δείχνοντάς μας τη σωστή δουλειά που γίνεται στο τμήμα από την Λάουρα  Νιτουλέσκου και την βοηθό της Σοφία Καράμπελα.

2. Διαγωνισμός βολών

Η συνέχεια περιλάμβανε τον 2ο προκριματικό του  διαγωνισμού βολών, στο ημίχρονο του αγώνα της  ομάδας γυναικών με τον Άρη Πετρούπολης, όπου νικήτριες αναδείχθηκαν οι Άννα-Μαρία Λάγγα και Κατερίνα Δρακοπούλου, οι οποίες μαζί με τις Μελίνα Νίκου και Κωνσταντίνα Οικονόμου, νικήτριες του 1ου προκριματικού, θα βρεθούν στον τελικό. Ο επίλογος της Κυριακής γράφτηκε στα αποδυτήρια της ομάδας, στα οποία οι αθλήτριες του τμήματος Junior πανηγύρισαν μαζί με της αθλήτριες της πρώτης ομάδας την  νίκη για το πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών.

Στον 2ο προκριματικό συμμετείχαν και αθλήτριες των μίνι. Νικήτριες αναδείχτηκαν οι Μελίνα Κέντρου και Παγίδα Αντζελίνα , οι οποίες μαζί με την νικήτρια του 1ου προκριματικού Ηλιάνα Μίνκωφ θα συμμετάσχουν στον τελικό στις 22/04/18.