Συνεχίζεται η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας με τις οδηγίες του Γρηγόρη Σουλιώτη για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, οι οποίες ξεκινούν με αγώνα κυπέλλου που θα γίνει στις 25/09  εκτός έδρας με άγνωστο μέχρι στιγμής αντίπαλο.

Σε φιλικό αγώνα που δώσαμε την Παρασκευή 13/09 στο Κοντόπευκο με τον Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου (ομάδα Α2) η ομάδα μας έδειξε καλά σημάδια . Για την ιστορία το φιλικό έληξε 44-41 υπέρ του ΓΣΑΠ.

Δεν λείπουν όμως και τα δυσάρεστα. Έτσι είχαμε σοβαρό τραυματισμό (εξάρθρωση ποδοκνημικής) της Γεωργίας Ηλιάκη κατά την διάρκεια προπόνησης.

Στην μαγνητική φάνηκε ρήξη έσω και έξω συνδέσμων, ακόμα όμως δεν έχει αποφασιστεί εάν θα γίνει επέμβαση ή θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή για την αποκατάσταση της βλάβης, για την οποία έτσι κι αλλιώς θα απαιτηθεί μεγάλο χρονικό διάστημα (περίπου τέσσερις μήνες).  Η στενοχώρια όλων μας είναι μεγάλη και ευχόμαστε στην «Τζο» γρήγορη ανάρρωση και να την δούμε πάλι δυνατή στα γήπεδα.

Περαστικά και να την δούμε γρήγορα πάλι κοντά μας ευχόμαστε και στην Κυρήνη Φωτοπούλου, η οποία αποφάσισε να προχωρήσει σε αρθροσκόπηση στο γόνατο, για να αντιμετωπίσει το χρόνιο πρόβλημα που υπάρχει.

Θλάση στον τετρακέφαλο είχε και η Φωτεινή Λωσταράκου, ευτυχώς όμως α΄ βαθμού, οπότε σε λίγες ημέρες επανέρχεται σε δράση.

Μετά τα ανωτέρω ο ΓΣΑΠ προχώρησε στην μεταγραφή της Δήμητρας Χαρίτου που πέρυσι έπαιζε στον Αστέρα Εξαρχείων. Την καλωσορίζουμε στον Σύλλογο και της ευχόμαστε καλή υγεία και αγωνιστικές επιτυχίες.