Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, το βράδυ της Τετάρτης, οι Γυναίκες μας κέρδισαν την Κηφισιά με σκορ 63 – 60. Η αξία της νίκης αυτής γίνεται ακόμη μεγαλύτερη, λόγω του ότι η ομάδα μας στο ημίχρονο ήταν πίσω στο σκορ με δέκα πόντους (29 – 39) και κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι. Γενικότερα με εξαίρεση τη δεύτερη περίοδο, κατά την οποία η ομάδα έχασε το ρυθμό της, παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ αμυντικά και επιθετικά και δίκαια ήρθε η νίκη. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια για την απόδοση τους και τους ευχόμαστε η νίκη αυτή να είναι μόνο η αρχή. Επίσης να ευχηθούμε περαστικά στην Αλεξάνδρα η οποία τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου. Επόμενη αγωνιστική την Κυριακή εκτός έδρας με τον Πρωτέα.

Γ.Σ.ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ – Α.Ε.Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ:  63 – 30 (29 – 39)

Διαιτητές: ΟΡΦΑΝΟΣ, ΜΟΥΡΜΟΥΡΗΣ

Γ.Σ.ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ:  (ΚΑΒΒΟΥΡΑΣ) ΠΑΠΑΔΟΥΡΗ, ΤΣΙΧΡΙΤΖΗ 3, ΛΙΜΝΙΑΤΗ 12, ΜΑΓΙΤΟΜΠΕ 7, ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΩΤΑ, ΗΛΙΑΚΗ, ΚΟΤΣΙΑΦΤΗ 4, ΠΑΠΑΝΤΩΝΗ, ΓΙΟΥΚΑΚΗ 25 (1), ΜΟΥΣΑΔΗ, ΜΕΡΙΣΙΩΤΗ 12.

Α.Ε.Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ: (ΘΕΜΕΛΗΣ) ΜΙΧΟΥ 6, ΓΕΩΡΓΟΥΣΗ 12 (2), ΜΟΛΦΕΤΑ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ 10 (2), ΜΑΥΡΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ 4, ΠΕΤΡΑΚΗ 3, ΣΩΤΗΡΙΟΥ, ΚΑΣΝΕΣΤΗ 2, ΤΣΙΑΔΗ 13, ΚΑΖΑΝΤΖΙΟΓΛΟΥ, ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ 10.