Επιστροφή στις νίκες για τις Παγκορασίδες μας μετα από τα αρνητικά αποτελέσματα με Μελίσσια και Γέρακα. Η ομάδα μας ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι με υψηλή συγκέντρωση και κατάφερε να προηγηθεί με σκορ 20-1 στην πρώτη περίοδο. Στη συνέχεια όμως η άμυνα του Χολαργού έγινε πιο δυνατή και σκληρή με αποτέλεσμα οι παίκτριες μας να χάσουν το ρυθμό τους και να επιτρέψουν στο Χολαργό να μας πλησιάσει ακόμα και στους τρεις πόντους. Στα τελευταία έξι λεπτά όμως τα κορίτσια μας έδειξαν επιτέλους χαρακτήρα μεγάλης ομάδας και με συνεχόμενες καλές άμυνες αλλά και κρίσιμα καλάθια στην επίθεση πήραμε τελικά το ροζ φύλλο αγώνα. Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια για την απόδοση τους αλλά κυρίως για την αντίδραση τους προς το τέλος του παιχνιδιού. Επόμενο παιχνίδι το Σάββατο 6/4 στις 14:15 με τον Τυφώνα εκτός έδρας.

ΓΣΑΠ – ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ:     45 – 39 (26 – 11)

ΓΣΑΠ: (ΚΑΤΡΑΝΤΖΗ) ΜΑΜΑΛΙΓΚΑ, ΜΠΟΛΤΣΗ, ΚΑΝΙΑΔΑΚΗ, ΚΟΥΤΡΗ, ΛΑΧΑΝΑ, ΚΟΥΤΣΟΥΓΕΡΑ, ΔΟΥΚΑ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ, ΜΟΥΤΕΒΕΛΗ, ΚΟΥΚΗ, ΤΣΕΚΟΥΡΑ, ΛΟΥΚΑ.

ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ: (ΣΤΡΑΤΙΚΗ) ΠΑΠΟΥΤΣΗ, ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ, ΚΑΡΕΚΛΗ, ΤΣΟΤΡΑ, ΘΑΝΑΣΟΥΛΑ, ΜΠΟΥΡΔΑΡΑ, ΔΡΑΝΔΑΚΗ, ΚΙΟΣΕ, ΣΑΒΒΑ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ, ΚΑΒΑΣΙΛΑ.