ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τον ΦΩΤΗ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ των καθαριστηρίων Seco Dry Clean (Αγίας Τριάδος 20) που καλύπτει όλα τα έξοδα των εντός έδρας αγώνων του  Τουρνουά.

ΟΜΑΔΑ Α: Α Ο ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ– ΓΣΑΠ Α

Τελευταία αγωνιστική του Τουρνουά ΕΣΚΑ και τα κορίτσια μας είχαν κάθε λόγο να έπαιζαν αποφασισμένα. Η καταπληκτική πορεία τους στους ομίλους του Τουρνουά, η ήττα τους στον 1ο αγώνα στην έδρα μας, σε συνδυασμό με την θέλησή τους να δείξουν σε όλους μας ότι είναι winners, ήταν το μεγαλύτερο κίνητρο για όλες τους. Από την συζήτηση που προηγήθηκε στα αποδυτήρια αλλά  και από την είσοδό τους στο γήπεδο καταλάβαμε ότι οι “Αμαζόνες της Αγίας” ήθελαν όσο τίποτα άλλο το ροζ φύλλο αγώνα. Μας το υποσχέθηκαν και το φέρανε. Στο 1ο οκτάλεπτο η αντίπαλη ομάδα κατέβασε ότι καλύτερο διέθετε με αποτέλεσμα να δούμε ένα πραγματικό ντέρμπι με συνεχής εναλλαγές στο σκορ και την ομάδα μας να το κερδίζει στις λεπτομέρειες. Η  “Αγία” όμως δεν είναι πέντε παίκτριες αλλά όλη η ομάδα. Στο 2ο χωρίς να δεχτούμε πόντο καθαρίσαμε τον αγώνα και στα 3 επόμενα οκτάλεπτα απλώς συντηρούσαμε την διαφορά. Σε όλη την διάρκεια του 5ου οκταλέπτου,  η ικανοποίηση στα πρόσωπα των κοριτσιών μας που ήταν στον πάγκο ήταν η επιβεβαίωση προς όλους εμάς για το τι πετύχαμε την φετινή χρονιά. Συγχαρητήρια Λάουρα (αλλά και Σοφία), μπράβο σας κορίτσια, μας δείξατε σε όλη την διάρκεια του Τουρνουά ότι το μπάσκετ είναι ένα ομαδικό άθλημα που δεν χρειάζεσαι την μία παίκτρια για να κερδίζεις, αλλά αν κάνεις απλές κινήσεις μέσα στο γήπεδο, όπως τις διδάχτηκες στην προπόνηση, η επιτυχία είναι σίγουρη.

Το όμορφο ταξίδι μας για φέτος ολοκληρώθηκε. Ακολουθεί όμως η μεγάλη γιορτή των ακαδημιών μας την Κυριακή 9/6 στις 12:00, που όλοι μας πρέπει να δώσουμε δυναμικό παρόν για να ευχαριστήσουμε αλλά και να επιβραβεύσουμε  όλα τα κορίτσια που τόση χαρά μας πρόσφεραν.

ΓΣΑΠ Α (Λάουρα Νιτουλέσκου) : Τσαλούρη, Νίκου, Κεϊσογλου, Αθανασοπούλου, Οικονόμου, Βερτοπουλου, Οικονομάκου, Λιοντάκη, Συρίγου, Τούτση, Μηλιώνη, Κεχρή, Παπαδοπούλου

ΟΜΑΔΑ Β: 23/05: ΓΣΑΠ Β – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ

Στο 1ο οκτάλεπτο παίξαμε σαν “ΑΓΙΑ”. Στο 2ο επιβεβαιώσαμε τη φήμη της φανταστικής ομάδας που έχουμε δημιουργήσει. Με πίεση στην άμυνά μας, κυριαρχία στα ριμπάουντ, ομαδικότητα στην επίθεση και ευστοχία στις βολές, δεν επιτρέψαμε σε καμιά στιγμή του αγώνα να αμφισβητηθεί η ανωτερότητά μας. Ως αποχαιρετισμό στον 1ο όμιλο του φετινού τουρνουά, χρησιμοποιήσαμε και τις δεκαπέντε παίκτριες της ομάδας Είναι πραγματικότητα. Πρώτοι και αήττητοι στα τουρνουά JUNIOR της ΕΣΚΑ. Οι “Αμαζόνες της Αγίας” απέδειξαν σε όλους μας πόσο δίκιο είχαν οι Προπονήτριες και οι Έφοροι που τόσο πίστευαν σε αυτές. Πόσο σωστή ήταν η επιλογή του συλλόγου να τους δίνει την ευκαιρία της συμμετοχής στους  αγώνες, στα προηγούμενα τουρνουά, χωρίς να ενδιαφέρεται για τα αποτελέσματα, βάζοντας ως πρώτιστο τη χαρά της συμμετοχής. Και δικαιωθήκαμε όλοι μας.  Ευχαριστούμε  κορίτσια.Το όμορφο ταξίδι μας στο φετινό τουρνουά για τον ΓΣΑΠ Β ολοκληρώθηκε. Με τη νέα σεζόν κάποια κορίτσια θα αλλάξουν τμήμα και θα ενωθούν με τα ΜΙΝΙ. Οι στιγμές όμως που ζήσαμε όλοι εμείς που είμαστε δίπλα στην ομάδα σίγουρα δεν θα σβηστούν. Το να βγαίνεις πρώτος και αήττητος σε τουρνουά της ΕΣΚΑ είναι κάτι το οποίο δεν ξεχνιέται και κάποια μέρα θα λέμε ότι “στην ομάδα αυτή ήμουν μέλος και εγώ”.

ΓΣΑΠ Β {Λάουρα Νιτουλέσκου – Σοφία Καράμπελα) : Τσελεμέγκου, Νίκου, Κεΐσογλου , Αθανασοπούλου, Οικονόμου, Βερτοπούλου, Οικονομάκου, Λιοντάκη, Σάντα, Συρίγου, Γουρδουπάρη, Τούτση, Γρηγοριάδη, Μηλιώνη, Κεχρή