Με νίκη για την πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος ξεκίνησαν οι Γυναίκες με αντίπαλο την Άμιλλα Τρίπολης. Και οι δύο ομάδες είναι στο στάδιο της προετοιμασίας με αποτέλεσμα να προσφέρουν καλό θέαμα κατά διαστήματα αλλά να έχουν και αρκετά νεκρά διαστήματα. Η ομάδα μας τελείωσε τον αγώνα με τρεις τραυματισμούς, Παπαδούρη στο μάτι, Κοτσιάφτη και Γιουκάκη στη μέση με σοβαρότερο αυτόν της Γιουκάκη. Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους της Άμιλλας για τη φιλοξενία και τη βοήθεια που μας παρείχαν στο πρόβλημα της Γιουκάκη. Επίσης αξίζει να αναφερθούμε στην ατμόσφαιρα του γηπέδου η οποία ήταν πολύ ζεστή και φιλική.

Επόμενο επίσημο παιχνίδι για τις Γυναίκες και πάλι για το Κύπελλο, την προσεχή Κυριακή στο Κοντόπευκο με αντίπαλο τον Πρωτέα Βούλας.

 

ΑΜΙΛΛΑ ΤΡ. – ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 57- 69
Δεκάλεπτα: 16-13, 22-28, 37-53, 57-69
ΑΜΙΛΛΑ: (Τσουκαλάς) Γκριτζά, Ανδριανοπούλου, Τσουκαλά Α., Χρονοπούλου, Αλατσά, Μπενέκη 6, Καλομιτσίνη 6, Τζανή, Κουρόγιωργα, Μάλαμα 15, Κοσκινά, Τσουκαλά Χ. 29 (2)
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: (Κάββουρας): Παπαδούρη 3 (1), Τσιχριτζή 6, Λιμνιάτη 6, Μαγιντόμπε, Παπαντώνη, Φωτοπούλου, Ηλιάκη 4, Κοτσιάφτη 14, Γιουκάκη 20 (4), Μουσάδη, Μερισιώτη 16.