Δεκάλεπτα: 12-12,14-20,22-13,12-12

Την εκτός έδρας ήττα γνώρισαν οι κορασίδες μας από την πολύ καλή ομάδα του Παναθηναϊκού. Ο αγώνας όπως αναμέναμε είχε τα χαρακτηριστικά ενός πραγματικού ντέρμπυ, με δυναμικά μαρκαρίσματα, νευρικές προσπάθειες και αρκετά λάθη, με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο . Στα επί μέρους το ισόπαλο πρώτο δεκάλεπτο, το διαδέχθηκε το πολύ παραγωγικό για την ομάδα μας δεύτερο, με τα κορίτσια μας να πηγαίνουν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, προηγούμενες με εφτά πόντους. Με ένα σερί δέκα-μηδέν στην αρχή του τρίτου δεκαλέπτου, οι γηπεδούχες μπήκαν μπροστά στο σκορ, το οποίο και διατήρησαν μέχρι και 3:30 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, όπου η ομάδα μας ισοφάρισε σε 56-56. Τα λάθη όμως και τα χαμένα αμυντικά ριμπάουντ έδωσαν την δυνατότητα στον πιο ψύχραιμο αντίπαλο να πάρει μια σημαντική νίκη.

Έτσι τα κορίτσια μας στις λεπτομέρειες δεν κατάφεραν να κάνουν δώρο το ροζ φύλλο στον προπονητή τους, που είχε την ονομαστική του εορτή και του οποίου του ευχόμαστε χρόνια πολλά, υγεία και πολλές επιτυχίες, παροτρυνοντάς τον να συνεχίσει να δουλεύει στην βελτίωση και ανάδειξη των αθλητριών του αναπτυξιακού μπάσκετ.

Την Δευτέρα 2/11/20 στις 20:30 αγωνιζόμαστε στο Κλειστό Β΄ Μελισσίων με αντίπαλο τον ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ.

ΓΣΑΠ (Χατήρας) :Πενέλη 15(2),Χατήρα1,Μαντζιώρη21(1),Κυρκοπούλου7(2), Γεραντώνη, Αρβανίτη , Χριστοπούλου , Μητροπούλου, Στρατηγού, Κακοσούρη 3, Παλάσκα 10.