Μια καλή εμφάνιση, που δυστυχώς δεν συνοδεύτηκε από νίκη, έκαναν οι Νεάνιδες μας το απόγευμα της Κυριακής απέναντι στην ομάδα του Γέρακα. Το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό, έως σκληρό, με αποτέλεσμα και οι δύο ομάδες να φορτωθούν με πολλά φάουλ. Τα κορίτσια μας βρισκόντουσαν, με μικρή διαφορά, πίσω στο σκορ και στα τελευταία λεπτά είχαν την ευκαιρία να φτάσουν τη διαφορά στους τρεις πόντους και να διεκδικήσουν τη νίκη. Αντ’ αυτού με δύο τρεις βιαστικές ενέργειες από την ομάδα μας, η διαφορά ανέβηκε στους δέκα πόντους. Χαρακτηριστικό της νευρικότητας που είχαν οι παίκτριες μας, ήταν ότι έχασαν περίπου δεκαπέντε!! ελεύθερες βολές. Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Είναι βέβαιο ότι στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου θα διεκδικήσουν κάτι καλύτερο.

ΚΡΟΝΟΣ ΑΟ ΓΕΡΑΚΑ – ΓΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: 42 – 32 (18 – 9)

ΚΡΟΝΟΣ ΑΟ ΓΕΡΑΚΑ: (ΣΙΛΙΟΓΚΑΣ) ΣΤΕΡΓΙΟΥ, ΠΑΠΠΑ, ΣΚΟΥΡΑ, ΛΕΣΣΗ, ΔΙΑΚΑΤΟΥ, ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΥ, ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΙΔΗ, ΠΑΛΛΑ, ΠΕΤΡΟΥ, ΛΑΝΤΖΑΝΑΚΗ.

ΓΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: (ΚΑΒΒΟΥΡΑΣ) ΚΟΥΜΠΟΥΛΗ, ΣΠΗΛΙΩΤΗ, ΣΙΓΙΩΡΓΗ, ΒΑΖΑΚΑ, ΠΡΑΣΣΑ, ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΑΠΑΝΤΩΝΗ, ΓΚΑΝΙΑ, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΠΕΤΟΒΙΤΣ, ΓΙΩΤΑ, ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.