Σημαντική νίκη, κυριολεκτικά στον πόντο, κατέκτησαν οι νεάνιδές μας με αντίπαλη την ομάδα του ΚΡΟΝΟΥ ΓΕΡΑΚΑ και με τρίποντο της Κανιαδάκη σε χρόνο μηδέν!  Τα κορίτσια μας δεν είχαν καταφέρει να προηγηθούν κατά τη διάρκεια του αγώνα, με εξαίρεση μόνο το ξεκίνημά του, δείχνοντας κυρίως εκνευρισμό και αδικώντας έτσι τον εαυτό τους! Η αποφασιστικότητά τους όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο και το θριαμβευτικό φινάλε τις αποζημίωσε, αποδεικνύοντας ότι είναι ομάδα με ψυχή! Μπράβο στα κορίτσια και την προπονήτριά τους! Στην επόμενη αγωνιστική, που είναι και η τελευταία της Α’ φάσης του πρωταθλήματος,  η ομάδα μας έχει ρεπό και κλείνει με απολογισμό 6 νίκες και 4 ήττες. Η Β’ φάση ξεκινάει τη Δευτέρα 12/12 με αντίπαλη την ομάδα της ΚΗΦΙΣΙΑΣ εντός έδρας.

ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ – ΓΣΑΠ :  47 – 48

Δεκάλεπτα : 14-10, 14-9, 8-11, 11-18

ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ: (Χατζηιωαννίδης, Παπαδέλος)  Πέπα, Βλαχοπούλου 8, Καζδαγλή, Χειλάκη 10, Κυριακάκη Β. 9, Κυριακάκη Λ., Ανδρικοπούλου  9(1), Θεοχάρη 5(1), Γκούτσουλα  6(2).

ΓΣΑΠ: (Αργυρίου)  Σφήκα, Πλώτα, Αμίτση 8(2), Χριστοδούλου, Κανιαδάκη 13(1), Χονδρογιάννη  1, Κούκη  21, Γρύλλια  5, Ζανίκα.