Το Σάββατο  στο γήπεδο του Κορωπίου οι νεάνιδες έκλεισαν τον εφετινό αγωνιστικό τους κύκλο με νίκη επί του Γ.Σ. Κορωπίου, ομάδας σοβαρής και μαχητικής που αντανακλά την δουλειά που γίνεται στον Σύλλογο αυτό. Η εμφάνισή των νεανίδων μας, ήταν πολύ καλή με κύριο χαρακτηριστικό το ομαδικό παιχνίδι και το μοίρασμα του σκορ σε πολλές αθλήτριες. Το παιχνίδι αυτό ήταν και το τελευταίο για τις νεάνιδές μας Θάλεια Παπαντώνη και Βίλλυ Χριστοδούλου αφού του χρόνου θα δικαιούνται συμμετοχής μόνο στο γυναικείο τμήμα. Τις ευχαριστούμε για την προσφορά τους στο τμήμα νεανίδων και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στις σπουδές τους και στον αθλητισμό. Την ομάδα μας κοουτσάρισε, λόγω της αποχώρησης Κάββουρα η αθλήτριά μας Σόνια Γιουκάκη, την οποία και ευχαριστούμε.

Ευχαριστούμε επίσης για την φιλοξενία τον Γ.Σ. Κορωπίου και τον προπονητή του κ. Παναγιώτη Παπαμιχάλη, τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στους στόχους τους και προσδοκούμε συνέχιση των φιλικών σχέσεων ανάμεσα στους δύο συλλόγους, προς όφελος του αθλητισμού της περιοχής μας.

Στο τέλος του αγώνα οι δύο ομάδες έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες.

ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΓΣΑΠ:     21-56 (12 – 29)

Τα δεκάλεπτα: στο α΄ 06-15, στο β΄ 06-14 στο γ΄ 09-17 και στο δ΄ 00-10

ΓΣΑΠ: (Γιουκάκη) Κουμπούλη ,  Σπηλιώτη, Καράμπελα , Πανδή, Πρασσά Β. , Κούκη, Παπαντώνη , Γκάνια, Χριστοδούλου, Σιγιώργη  , Γιώτα , Ασημακοπούλου . (Στον πάγκο της ομάδας μας επίσης παραβρίσκονταν οι Βάσω Δημαράκη και Νικολέττα Ζακυνθινού).

ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΓΣ: (Παπαμιχάλης) Θεοχάρη, Πρασσά Α., Ξενοπούλου, Πολίτη, Γιάννη, Καίσαρη, Μαϊερ, Κόλλια, Παπαπολίτη, Κυριακο, Μπάμπη

Στην αναμνηστική φωτογραφία διακρίνονται:

Όρθιες: Νικολέττα Ζακυνθινού, Χρυσαλένα Ασημακοπούλου, Βίλλυ Χριστοδούλου, Αφροδίτη Κουμπούλη, Βασιλική Πρασσά, Θάλεια Παπαντώνη, Φωτεινή Σιγιώργη, Έλενα Κούκη, Σοφία Καράμπελα.

Καθιστές:  Βάσω Δημαράκη, Κατερίνα Πανδή, Νάνσυ Γιώτα, Νικόλ Γκάνια, Ειρήνη Σπηλιώτη.

Ακολουθεί η αναμνηστική φωτογραφία με τα κορίτσια του ΓΣΑΠ και του ΓΣ Κορωπίου.