Τη δεύτερή της ήττα γνώρισε η ομάδα των νεανίδων μας στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας, από την ομάδα του Σπόρτιγκ, με το τελικό σκορ να μην αντικατοπτρίζει την διαφορά δυναμικότητας των ομάδων. Η ομάδα μας μπήκε μουδιασμένα στον αγώνα και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο τέλος του α΄ δεκαλέπτου με 8 πόντους. Στα επόμενα δεκάλεπτα οι αθλήτριές μας ανέκαμψαν, έπαιξαν πολύ καλή άμυνα και παρ’ όλη την αστοχία κοντά και μακριά από το καλάθι προηγήθηκαν με 2 πόντους  5 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα.  Δυστυχώς ο εκνευρισμός και το άγχος οδήγησαν τελικά στην ήττα! Ατυχείς συγκυρίες ο μικροτραυματισμός της Ε. Γρύλλια που την κράτησε στον πάγκο για το μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου και η αποβολή της με 5 φάουλ στο τέλος του παιχνιδιού, καθώς και η αρκετά προβληματική διαιτησία! Συγχαρητήρια στις παίκτριες και την προπονήτριά τους για την προσπάθειά τους! Επόμενος αγώνας τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, με αντίπαλο την ομάδα του Άρη Πετρούπολης (Κλειστό Πετρούπολης, 20:30).

ΓΣΑΠ – ΣΠΟΡΤΙΓΚ:  35 – 45

Δεκάλεπτα : 8-16, 6-4, 11-9, 10-16

ΓΣΑΠ:  (Αργυρίου)  Μαμαλίγκα 3 (1), Σφήκα 6, Αμίτση 4( 1), Περβανά, Κανιαδάκη 7 (1),  Κούκη 13, Γρύλλια 2, Ζανίκα, Χριστοπούλου.

ΣΠΟΡΤΙΓΚ: (Δήμου)  Σιδέρη 8, Ζυκάι 13 (2), Παρασκευοπούλου, Μακρή, Λέρη 7, Κριμιτζά 5, Δανδουλάκη 12 (2), Κουγιάνου, Γιαννακούλια, Κατσιμπίρη.