Νίκη σημείωσε η ομάδα των νεανίδων μας επί του Εύνικου, σε ένα αρκετά αγχωτικό παιχνίδι. Τα κορίτσια μας έδειξαν καλή παρουσία στο πρώτο ημίχρονο. Από το τέλος όμως του δευτέρου δεκαλέπτου και μέχρι τα μισά σχεδόν της τέταρτης περιόδου υπήρξε χαλάρωση, κυρίως στην άμυνα, δίνοντας στον αντίπαλο τη δυνατότητα να γυρίσει το παιχνίδι σε ντέρμπυ και να μας ισοφαρίσει στους 40 πόντους, έξι μόλις λεπτά πριν το τέλος του αγώνα! Η χρέωση των Αμίτση και Κούκη με τέσσερα φάουλ, καθώς και η έξοδος από το παρκέ της Χονδρογιάννη με πέντε, επηρέασε την ψυχολογία, αλλά και τη δυναμική της ομάδας! Παρ΄όλα αυτά, στα τελευταια λεπτά του αγώνα η ομάδα μας βρήκε τον εαυτό της και με το επιμέρους σκορ των 20 πόντων έναντι των 8 της αντίπαλης ομάδας, κατέκτησε τη νίκη! Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και την προπονήτριά τους! Επόμενη αγωνιστική τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου με αντίπαλο τον ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ εκτός έδρας  (21:30).

ΓΣΑΠ –ΕΥΝΙΚΟΣ :   60 – 48 (18-12, 11-4, 9-20, 22-12)

ΓΣΑΠ: (Αργυρίου) Χριστοπούλου, Σφήκα, Πλώτα, Αμίτση 10(3), Χριστοδούλου, Κανιαδάκη 11(1), Χονδρογιάννη 4,  Κούκη 22, Γρύλλια 13, Ζανίκα.

ΕΥΝΙΚΟΣ(Βελτσίστας) Κρεμμύδα 9, Δρακοπούλου 1, Πολυχρόνου, Λαμπίρη 7, Χαλαβατζη 4, Μεται 6(2), Θωμαίδου 6,  Μαυράκη 6, Αγγελοπούλου 9, Πασχοπούλου.