Εξαιρετική εμφάνιση των νεανίδων μας  που μπήκαν στο παιχνίδι με τον ΑΜΥΝΤΑ αποφασισμένες να κερδίσουν έναν δύσκολο και αξιόμαχο αντίπαλο! Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας κρατήθηκε σταθερά μπροστά αλλά δεν ξέφυγε αισθητά στο σκορ. Από τις αρχές όμως της τρίτης περιόδου άρχισε να προηγείται με διαφορά ασφαλείας. Η ομαδικότητα των κοριτσιών μας και οι άριστες συνεργασίες τους, περιόρισαν τα λάθη στο ελάχιστο, δίνοντάς τους την ευκαιρία  να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό και να πετύχουν  ένα υψηλό τελικό σκορ,  προσφέροντας παράλληλα και ένα πολύ ωραίο θέαμα! Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια και την προπονήτριά τους για την προσπάθεια και τη νίκη τους! Επόμενη αγωνιστική τη Δευτέρα 6 Μαρτίου με αντίπαλο τον ΑΘΗΝΑΙΚΟ εντός έδρας  (21:45).

 

ΑΜΥΝΤΑΣ – ΓΣΑΠ :  42 – 67 (14-17, 14-15, 8-14, 6-21)

ΑΜΥΝΤΑΣ: (Πομόνης, Κακκαβάς) Καραδήμου, Μπάκα  4, Κακκαβά, Παπαθανασίου  10(1), Λάμπρου  4,  Πατσιώτη  2,  Χονδρουδάκη  8(2), Κοβάλτσα  14, Πάλι .

ΓΣΑΠ: (Αργυρίου) Σφήκα 2,  Πλώτα,  Αμίτση  7(1),  Κανιαδάκη  5(1), Χονδρογιάννη,  Κούκη 45,  Γρύλλια 8,  Ζανίκα,  Χριστοπούλου,  Χριστοδούλου.