Ελπιδοφόρα ξεκίνησε η ομάδα των νεανίδων τις υποχρεώσεις της στο Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας της ΕΣΚΑ, επικρατώντας εκτός έδρας της Κηφισιάς, με σκορ 37-50. Τα κορίτσια μας μπήκαν ορμητικά στο παιχνίδι, αγωνίστηκαν με πάθος και έχτισαν διαφορά ασφαλείας από την αρχή του αγώνα. Σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν έπεσε η διαφορά κάτω από τους 10 πόντους, παρόλο που η αντίπαλη ομάδα ήταν πολύ αξιόμαχη και πάλευε για την ανατροπή μέχρι το τελευταίο λεπτό. Πολλά συγχαρητήρια στην προπονήτριά μας και  στις αθλήτριές μας για την προσπάθειά τους και την πρώτη τους νίκη. Τους ευχόμαστε να ακολουθήσουν αντίστοιχες εμφανίσεις και πολλές ακόμη νίκες. Επόμενος αγώνας τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, με αντίπαλο την ομάδα του Παναθηναϊκού (Κοντόπευκο, 21:45).

ΑΕΝΚ – ΓΣΑΠ: 37 – 50

Δεκάλεπτα : 3-16, 9-13, 14-13, 11-8

ΑΕΝΚ: (Χρυσικάκης, Κατρά)  Ανεζύρη 4, Μουστάκα 2, Σακελλαρίου, Κουλίζου 4, Παπακωνσταντίνου 6, Σελούλη 6, Καστρινάκη, Καζαντζίογλου 8, Παναγιωτοπούλου, Τριανταφύλλου 7.

ΓΣΑΠ:  (Αργυρίου) Μαμαλίγκα 2, Σφήκα 2, Λαϊου, Αμίτση 4, Περβανά, Χριστοδούλου, Κανιαδάκη 19 (4), Χριστοπούλου, Λαχανά, Κούκη 16, Γρύλλια 7, Ζανίκα.