Κατάμεστη η αίθουσα του ΠΕΤΡΙΝΟΥ στην οποία ο ΓΣΑΠ έκοψε την πίττα του 2013.

Η επιτυχία της συνεστίασης ήταν τόσο μεγάλη, σε βαθμό τέτοιο που επικράτησε συνωστισμός και ορισμένοι καλοί φίλοι του Συλλόγου, παρά την θέλησή μας, δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν.

Τους ζητάμε δημόσια συγνώμη και ελπίζουμε στην κατανόησή τους.

Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου κ. Γ.  Βουτσινάς, οι επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων κ.κ. Β. Γιαννόπουλος, Γ. Σταθόπουλος, Α. Γκιζιώτης και Κ. Κουβόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γουργούλης, Κ. Κρητικίδης και Μ. Γαβράς, ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κ. Β. Σάρκουλας, τα μέλη του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ Σπ. Παπασπύρος και Γ. Μυλωνάκης καθώς και ο πρώην Δήμαρχος Λεονάρδος Χατζηανδρέου.

Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της Εκπαίδευσης και των γονέων όπως, ο διευθυντής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Α. Φαλούκας, ο διευθυντής του 1ου δημοτικού κ. Στ. Δημαράκης, από την Ένωση Γονέων η πρόεδρος και το μέλος του ΔΣ κ. Αύρα Μπασακίδου και κ. Γιάννης Νικολουδάκης , από τους Συλλόγους Γονέων  η πρόεδρος του 4ου Δημοτικού  κ. Λίλα Παπαγεωργίου, η πρόεδρος του 3ου Γυμνασίου κ. Εύη Χατζοπούλου, η πρόεδρος του 2ου Γυμνασίου κ. Μαίρη Καρακατσάνη, η πρόεδρος του 4ου Λυκείου κ. Τασούλα Ξυνογαλά και η γραμματέας του 4ου Γυμνασίου κ. Ελένη Γιαννοπούλου – Τσιρογιάννη.

Την πίττα έκοψε ο πρόεδρος του ΓΣΑΠ μαζί με τους κ.κ. Βουτσινά, Γιαννακόπουλο, Σταθόπουλο, Γκιζιώτη, Κουβόπουλο και Σάρκουλα.

Στην λαχειοφόρο που ακολούθησε το μεγάλο δώρο (τριήμερο ταξίδι για 2 άτομα στο Καρπενήσι) κέρδισε η κ. Κουβοπούλου, ενώ  το τραπέζι 4 ατόμων στο ΠΕΤΡΙΝΟ ο κ. Κουτσούγερας.

Η βραδιά τελείωσε με χορό και αμείωτο κέφι από όλους τους παρισταμένους.

Το ΔΣ του ΓΣΑΠ τους ευχαριστεί όλους και εύχεται οι κόποι και οι αγώνες που κάνουμε όλοι μας, σ’ αυτήν την δύσκολη χρονιά, να μην πάνε χαμένοι

 

Με εκτίμηση

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος                                                      Ο Γραμματέας

Γ. Καράμπελας                                                    Σ. Σταύρου