Μεγάλη και καθαρή νίκη των νεανίδων μας επί της πρωτοπόρου και αήττητης μέχρι χθες ΠΕΥΚΗΣ με 59-52!
Η ομάδα μας, με τις οδηγίες της προπονήτριας Δώρας Κατραντζή, από την αρχή επέβαλε το παιχνίδι της και τελείωσε το α’ δεκάλεπτο με 15-9 και συνέχισε προηγούμενη και στο ημίχρονο με 29-21.
Μεγάλη μάχη έγινε στο γ΄ δεκάλεπτο όπου οι νεάνιδες, συνεπικουρούμενες και από τις κορασίδες Βαζάκα, Σπηλιώτη και Πανδή άντεξαν οριακά στην αντεπίθεση της Πεύκης (40-39). Με την έναρξη του δ΄ δεκαλέπτου η ΠΕΥΚΗ προσπέρασε για πρώτη και τελευταία φορά την ομάδα μας με 41-40.
Οι νεάνιδές μας, συσπειρωμένες στον στόχο τους, δεν επέτρεψαν στην αντίπαλη ομάδα να προηγηθεί ξανά. Με μεγάλη μάχη κάτω από τα δύο καλάθια, με κλεψίματα, αιφνιδιασμούς και ωραίες φάσεις η κόρνα λήξης του αγώνα από τη γραμματεία τις βρήκε νικήτριες με 59-52!
Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας, νεάνιδες και κορασίδες, καθώς και στην κόουτς!

ΓΣΑΠ – ΠΕΥΚΗ:    59 – 52

ΓΣΑΠ: (ΚΑΤΡΑΝΤΖΗ)  ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΕΛΕΝΗ 8, ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗ ΕΙΡΗΝΗ 10, ΠΑΝΔΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΠΡΑΣΣΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 2, ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΕΛΛΙΝΑ 16, ΒΑΖΑΚΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ 4, ΓΚΑΝΙΑ ΝΙΚΟΛ 14(1), ΣΠΗΛΙΩΤΗ ΕΙΡΗΝΗ 5.
ΠΕΥΚΗ: (ΛΟΙΖΟΥ) ΜΑΡΓΑΡΑ Ρ., ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ Α. 4, ΝΤΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Μ. 6, ΓΑΒΡΙΗΛ Γ. ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ Μ., ΔΟΥΚΙΔΗ Σ. 21, ΚΑΛΑΝΤΖΗ Α. 9, ΒΟΥΛΚΙΔΗ Μ.12.