Πρεμιέρα του τουρνουά μίνι κορασίδων για την περίοδο 2016/17, όπου λαμβάνουν μέρος 28 ομάδες μοιρασμένες σε 4 ομίλους, με την ομάδα του ΓΣΑΠ να μετέχει στον 2ο όμιλο. Η ομάδα μας έκανε ιδανικό ξεκίνημα στο Μαρκόπουλο, αφού κυριάρχησε στα δύο πρώτα οκτάλεπτα, δίνοντας την δυνατότητα στον προπονητή να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε αθλήτριες που δεν έχουν πρότερη αγωνιστική εμπειρία. Θερμές ευχαριστίες στα κορίτσια και στον προπονητή για την εμφανισή τους και τους ευχόμαστε μέσα από την δουλειά τους στις προπονήσεις, να χαρούν και να διασκεδάσουν το ίδιο στους υπόλοιπους αγώνες, μέχρι τα μέσα Μαΐου. Να ευχαριστήσουμε επίσης το ψητοπωλείο ΠΙΤΑQ, το οποίο και εφέτος είναι ο χορηγός της φανέλας της ομάδας.   Επόμενος αγώνας την Κυριακή 12/2/17 στις 13:30 εντός έδρας με αντίπαλο τον Κρόνο Γέρακα.

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ – ΓΣΑΠ: 17 – 49 (00-13, 00-13, 06-04, 02-05, 09-14)

ΟΚΑΜ: (Κουκουζέλης) Κώνστα, Ντρίζα, Κωτσοβασίλη, Εμματζόγλου, Σουρμπάτη, Μαρκάκη Ν, Μαρκάκη Ελ, Στάθη Ειρ, Σοβάρα, Ρουμπάνη, Στάθη Μ.

ΓΣΑΠ: (Ραρής) Μίνκωφ, Λάμπρου, Χριστοπούλου, Κυρκοπούλου, Δημητράκου, Ξηραδάκη, Φυρίγου, Γιαννακού, Κανιστρά, Κακοσούρη, Τριανταφύλλη, Λυραντζάκη, Βαρλάμη.