Τον τελευταίο αγώνα της περιόδου, έδωσαν τα κορίτσια μας των μίνι. Η ομάδα μας δεν τα κατάφερε απέναντι στην αγωνιστικά ανώτερη ομάδα του ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ο οποίος δίκαια πήρε το ροζ φύλλο αγώνα. Άσχημη στιγμή ο τραυματισμός της αθλήτριάς μας Ζωής Καρακατσάνη, στην οποία ευχόμαστε περαστικά. Στην γεμάτη φετινή αγωνιστική σεζόν, η ομάδα μας κατάφερε στην Α΄ φάση να κατακτήσει την δεύτερη θέση στον όμιλό της, με σκορ 8 Νίκες-2 Ήττες, η οποία της επέτρεψε να συνεχίσει στην Β΄ φάση, όπου κατέκτησε την τρίτη θέση της βαθμολογίας με σκορ 3 Νίκες-5 Ήττες. Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες για την προσπάθειά τους και τις επιτυχίες τους, καθώς μας γεμίζουν περηφάνια για την αγωνιστική πρόοδο των ακαδημιών μας. Θερμές ευχαριστίες στην προπονήτριά μας Σόνια Γιουκάκη για την δουλειά της, την συνέπειά της και την αγάπη που περιέβαλε τις μικρές μας αθλήτριες. Για πολλές από αυτές ο αγώνας αυτός ήταν ο τελευταίος στην κατηγορία των μίνι, λόγω ηλικίας. Ευχαριστούμε τις  Ζωή Καρακατσάνη, Λαμπρινή Μπαόφτση, Μαριάννα Λούκα, Κωνσταντίνα Λαχανά, Κέλλυ Ζανίκα, Βένια Κωλέτση και Μόλλυ Μαΐστρου, καθώς από του χρόνου θα αγωνίζονται πλέον ως παγκορασίδες.

ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΕΡ. – ΓΣΑΠ:  50 – 26 (12-6, 14-9, 13-7, 11-4)

ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΕΡ.: (Καργιάννης) Αλεξιά, Ιωάννου Β, Ιωάνου   Μ, Δρόσου, Παναγιωτοπούλου, Ποθητού, Κοτσαιράκη, Γαλιατσάτου, Λαδά, Καραμπίνα.

ΓΣΑΠ: (Γιουκάκη) Κωλέτση, Γιαννακού, Φυρίγου, Ζανίκα, Χριστοπούλου, Λαχανά, Λούκα, Κυρκοπούλου, Μπαόφτση, Καρακατσάνη, Κακοσούρη.