Μόνο για ένα ημίχρονο άντεξε η ομάδα μας απέναντι στην ΑΕΚ Περιστερίου. Στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιάζοντας κυρίως επιθετικές αδυναμίες και λόγω της κόπωσης των συνεχών αγώνων, ηττήθηκε φυσιολογικά. Τα κορίτσια μας πάντως δεν τα παράτησαν ακόμα και την τελευταία στιγμή. Με τον αγώνα αυτό ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των Μίνι Κορασίδων για την τρέχουσα περίοδο. Η πορεία της ομάδα μας θεωρείται πολύ πετυχημένη, καταλαμβάνοντας τη2η θέση του ομίλου της στη Β’ φάση των αγώνων, μια ανάσα πριν το final four. Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια για την προσπάθεια τους, όλη τη διάρκεια του χρόνου και καλή επιτυχία στις αθλήτριες που συνεχίζουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στα υπόλοιπα τμήματα του Συλλόγου. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την προπονήτρια μας Δώρα Κατραντζή, για όλη της την προσφορά στο τμήμα των Μίνι  Κορασίδων και να ευχηθούμε και σε αυτήν καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα των Παγκορασίδων που μόλις ξεκίνησε.

ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΓΣΑΠ: 40-23  (18-14)

ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: (ΚΗΠΟΥΡΟΣ) ΒΑΡΕΛΟΓΙΑΝΝΗ, ΒΛΑΣΤΑΡΗ, ΡΟΥΣΣΗ, ΜΑΛΑΓΙΑΝΝΗ, ΡΟΥΤΣΙ, ΤΟΥΛΟΥΠΗ, ΒΕΛΙΩΤΗ, ΖΩΤΟΥ, ΤΖΙΒΑ, ΚΥΡΙΝΑΚΗ

ΓΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: (ΚΑΤΡΑΝΤΖΗ) ΛΟΥΚΑ, ΚΟΥΚΗ, ΚΑΡΤΑΚΗ, ΔΟΥΚΑ, ΚΑΤΩΜΕΡΗ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ, ΤΣΕΚΟΥΡΑ, ΜΟΡΩΝΗ, ΜΠΑΡΜΠΑ, ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ.