Κακή εμφάνιση της ομάδας γυναικών στο Μοσχάτο και οδυνηρός  αποκλεισμός από την συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος. Το άσχημο ξεκίνημα του α΄ δεκαλέπτου ακολούθησε μια προσπάθεια ανάκαμψης, η οποία στις αρχές του δ΄ δεκαλέπτου έφτασε τη διαφορά στους -3 πόντους. Όμως δεν είχε τη συνέχεια και την διάρκεια που θα έπρεπε. Η αστοχία στα σουτ και τα συνεχόμενα λάθη στέρησαν την ομάδα από την απαιτούμενη ηρεμία, ώστε να μπορέσει να παίξει ορθολογικά και με αυτοπεποίθηση. Έτσι η ομάδα της Ελευθερίας Μοσχάτου πήρε δίκαια το ροζ φύλλο του αγώνα, αφού στο γήπεδο φάνηκε όχι μόνο ότι ήθελε πιο πολύ τη νίκη, αλλά και ότι ήξερε πώς να την κατακτήσει. Να σημειώσουμε εδώ την αναγκαστική απουσία της Πετυχάκη και της Καράμπελα λόγω ασθένειας.

Ο επόμενος αγώνας είναι πλέον ο εναρκτήριος του πρωταθλήματος της Α2 στις 16 Οκτωβρίου. Υπάρχει αρκετός χρόνος για ανασυγκρότηση της ομάδας αγωνιστικά και ψυχολογικά. Πιστεύουμε στις αθλήτριές μας και στο προπονητικό μας δίδυμο ότι θα κάνουν ό,τι πρέπει ώστε αυτή η ήττα να ξεχαστεί.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΓΣΑΠ:  61 – 49

 

Δεκάλεπτα: 18-09, 14-13, 13-16, 16-11

 

 

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ:  (Τσαραπατσάνης, Παπαναστασίου)  Ξεπαπαδέα 18(2), Σπαθάρη 18(3), Χελιώτη 12(1) , Δεγαίτη 2, Καλάγια, Ζαχαράκη 8, Μούλτση, Καρανάσιου 3(1)

ΓΣΑΠ:  (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος)  Μακρυνίκα 3, Γκάνια 11(3), Καμμένου 15(3), Κοντογιάννη , Κλείτσα 2, Ψωμά 4, Πολιτοπούλου 9 , Τριχά 3, Κούκη 2.