Νέα επιβλητική εμφάνιση έκανε η γυναικεία ομάδα στο γήπεδο της Ν . Ερυθραίας  επί της ομάδας “Αμαζόνες ΛΟΝΝΕ” με σκορ (23-55) και πέρασε στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Γυναικών της Α’  ΕΣΚΑ όπου θα αντιμετωπίσει την ισχυρή ομάδα του Α.Ο. ΠΕΥΚΗΣ στο γήπεδο Κοντοπεύκου την Τετάρτη 02/10/2013 στις 8.00 το βράδυ.

Στα θετικά η συμμετοχή στο παιχνίδι για πρώτη φορά τριών κορασίδων της Ειρήνης Κούκη, της Κωνσταντίνας Μαμαλίγκα και της Μαρίνας Μπόλτση, η οποία μάλιστα πέτυχε και τον πρώτο της πόντο με ελεύθερη βολή. Καλορίζικες!

Στα αρνητικά η συνέχιση του σήριαλ των τραυματισμών. Μετά τον σοβαρό τραυματισμό της Ηλιάκη (εκτός αγώνων για 4 μήνες τουλάχιστον) και το διάστρεμμα της Γιουκάκη (εκτός για 10 ημέρες) ήρθε και ο τραυματισμός στην μέση απο πτώση της Λωσταράκου, ο οποίος ευτυχώς δεν είναι σοβαρός, όμως η συμμετοχή της στον αγώνα με τον ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ είναι αμφίβολος.

Οι ομάδες

ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΑΟΝΝΕ

Προπονητής: Μαντζάκος

Νησωτάκη, Γείτονα, Γανωτάκη 4, Κασίμη 7, Δρούμπαλη, Λιαροκάπη, Καλδάνη 5, Τσακιράκη, Μανωλά, Μπασιαδάκη 5, Φούρλια 2.

ΓΣΑΠ

Προπονητής: Γ. Σουλιώτης

Ρεντζεπέρη 8, Μαμαλίγκα, Χαρίτου 7, Τσιαδή 3, Τσιαμπαλή 4, Παπαντώνη 3, Μαστρογιαννίδου 16, Παστρωμά 7, Μπόλτση 1, Κούκη, Λωσταράκου 6.