Έναν καταπληκτικό αγώνα έδωσαν τα κορίτσια μας το Σάββατο με αντίπαλη ομάδα την Πεύκη.  Πόντο –πόντο κύλισε το πρώτο δεκάλεπτο βρίσκοντας μας μπροστά με μισό καλάθι. Ατόνισαν λίγο στο δεύτερο δεκάλεπτο, όμως στο β’ ημίχρονο επανήλθαν  στους κανονικούς ρυθμούς τους . Η φοβερή  συμπαράσταση από τις αθλήτριες που απείχαν λόγω  τραυματισμού και ιώσεων, αλλά και από το πολυπληθές φίλαθλο κοινό , τόνωσε το ηθικό τους, βελτίωσαν αρκετά την άμυνά τους και παρά το γεγονός ότι βρεθήκανε πίσω στο σκόρ με τέσσερις πόντους 2’ πριν το σφύριγμα της λήξης, κερδίσανε το παιχνίδι αλλά και την παραμονή (μαθηματικά) της ομάδας στην Β’ κατηγορία της ΕΣΚΑ τέσσερις αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια στα κορίτσια και στον προπονητή τους για την επιτυχία τους.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση το Σάββατο 13-02  στις 11.30 , στο γήπεδο Γουδί Δ.Ζ.  με αντίπαλη ομάδα τον ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

ΓΣΑΠ-ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ: 51 -47 (09-08, 4-19, 15-08, 13-12)

ΓΣΑΠ: (Χριστοδούλου) Χονδροπούλου, Αναγνώστου, Πατσατζή, Χριστοπούλου, Σφήκα, Λάιου, Χριστοπούλου Μ, Ξηραδάκη, Ζανίκα, Χριστοδούλου.

Α.Ο.ΠΕΥΚΗΣ: (Ανδριανόπουλος) Βουλκίδη, Μικροπούλου, Σίμου, Κυριακοπούλου, Σκρέμπου, Σπίνουλα, Κυριακοπούλου, Σπανού, Λάζου, Σίμου.