Στο πρώτο και δεύτερο 10λεπτο η ομάδα μας ήταν πολύ νευρική και με άγχος, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στην αντίπαλο και πρωτοπόρο του πρωταθλήματος να πάρει διαφορά ακόμα και 20 πόντων.  Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η εικόνα άλλαξε.  Τα κορίτσια μας, εμφάνισαν άλλο εαυτό, κατάφεραν στο 3ο 10λεπτο να πετύχουν περισσότερους πόντους από όσους πέτυχαν στα δύο πρώτα μαζί, περιορίζοντας ταυτόχρονα και την επίθεση της αντίπαλης ομάδας. Μείωσαν ακόμα και στους 9 πόντους στο τελευταίο 10λεπτο και παρά του ότι δεν κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι έδειξαν αρκετά στοιχεία από τις πραγματικές τους δυνατότητες. Επόμενος αγώνας το Σάββατο 19/11 στις 21:15 εντός έδρας με την ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ.

ΑΟΑ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ – ΓΣΑΠ: 55 – 41

Δεκάλεπτα : 18-10, 15-04, 09-16, 13-11

ΑΟΑ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ:  (Τσομπανάκη) Μαλκογιάννη, Κερμεκέρη, Πολυμενάκου, Φακή, Καραδημήτρη, Σκορλέτου, Αρμένη, Σκαρέντζου, Καρζή, Πασάι, Καλαϊτζή.

ΓΣΑΠ: (Χριστοδούλου)  Χονδροπούλου, Θεοφάνη, Πλώτα, Χριστοπούλου, Κυρκοπούλου Χ., Ζανίκα Κ., Πατσατζή, Κυρκοπούλου Ρ.,  Ξηραδάκη, Ζανίκα Χ., Χριστοδούλου, Γεωργοπούλου.