Στην ανακοίνωσή μας της 5/11/21 που ενημέρωσε τους φίλους μας για τις αρχαιρεσίες μας της 31.10.21 υπήρχαν δύο παραλείψεις.
Η μία αφορά τα μέλη μας που εξελέγησαν στην Εξελεγκτική Επιτροπή. Αυτά είναι κατά σειρά εκλογής α) η Κατερίνα Οικονόμου, έφορος του τμήματος γυναικών, παλιά αθλήτρια του ΓΣΑΠ με θητεία και στην ομάδα γυναικών και παλιά μαθήτρια του Γ Λυκείου
β) ο Θανάσης Φαλούκας, που εκτός από Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Β Αθήνας από το 2012 μέχρι το 2020 και ακόμα παλιότερος Διευθυντής του Γ Λυκείου(είχε μαθήτρια την Κατερίνα Οικονόμου),έχει διατελέσει και πρόεδρος του ΓΣΑΠ και
γ) η Αλεξάνδρα Βεντούρη-Κυρκοπούλου, μέλος του ΓΣΑΠ, μητέρα νεάνιδας και επίσης πρώην μαθήτρια του Γ Λυκείου και του Θανάση Φαλούκα!
Η δεύτερη αφορά την ανακήρυξη του Βασίλη Νικητάκη ως επίτιμου μέλους του ΓΣΑΠ, ως μία οφειλόμενη απόδοση τιμής σε έναν άνθρωπο που υπηρέτησε τον αθλητισμό της πόλης μας , είτε σαν ποδοσφαιριστής της ΣΑΝΤΑ, είτε σαν δημοτικός υπάλληλος, αλλά κυρίως ως ο φύλακας-άγγελος του δημοτικού γυμναστηρίου του Κοντοπεύκου επί μακρά σειρά ετών.
Ζητάμε συγγνώμη και από τους τέσσερις.