Στις 03.11.20 εκδώσαμε το τελευταίο προ locΚdown δελτίο τύπου του ΓΣΑΠ. Σε αυτό εκφράσαμε τις ανησυχίες μας τόσο για την απόφαση αναστολής όλων των πρωταθλημάτων, κυρίως όμως για την απόφαση αναστολής της ομαδικής άσκησης σε κλειστούς και ανοικτούς χώρους επ’ αόριστον. Το γεγονός αυτό επέφερε απροσδιόριστες ακόμα επιπτώσεις στους αθλητές και στα σωματεία, αλλά κυρίως στην ψυχολογική ισορροπία της νεολαίας ειδικά και της κοινωνίας γενικότερα. Η «ζωή εν τάφω» για επτά συνεχείς μήνες, η διστακτική επανεκκίνηση των προπονήσεων και οι καταστάσεις που ζήσαμε ελπίζουμε να αποτελέσουν έναν εφιάλτη που πέρασε, να μείνουμε όλοι υγιείς και να μην πάει χαμένη η δουλειά και η προσπάθεια που έχει γίνει μέχρι τώρα.
Όσον αφορά την αγωνιστική δραστηριότητα, αυτή περιορίστηκε μόνο στις ομάδες κορασίδων και Νεανίδων της Α κατηγορίας, στην οποία ανήκουν οι ομάδες μας, με ένα σύστημα νοκ-άουτ αγώνων , το οποίο για τις κορασίδες μας ξεκίνησε στις 12/06/21 και για τις νεάνιδές μας θα ξεκινήσει στις 05/07.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
Στο πρωτάθλημα αυτό συμμετέχουν 8 ομάδες οι ΠΑΟ, ΓΣΑΠ , ΜΕΛΑΣ, ΜΕΛΙΣΣΙΑ, ΓΕΡΑΚΑΣ, ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ, ΙΑΣΩΝ ΚΟΛΩΝΟΥ και ΙΩΝΙΚΟΣ. Η κλήρωση μας έφερε αντιμέτωπους με την ομάδα του Αιγάλεω(Μελάς) και σε περίπτωση που προκριθούμε στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσουμε την νικήτρια ομάδα του ζευγαριού ΜΕΛΙΣΣΙΑ –ΓΕΡΑΚΑΣ.


ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ : ΜΕΛΑΣ Αγ. Ελευθ. – ΓΣΑΠ : 47-58
Δεκάλεπτα 13-17, 9-17, 9-16, 16-8
Μετά από την επτάμηνη αποχή από τους αγώνες, οι κορασίδες του ΓΣΑΠ επέστρεψαν στις αγωνιστικές δραστηριότητες με αντίπαλο την ομάδα του Μελά Αγ. Ελευθερίου σε διπλούς αγώνες νοκ άουτ. Η ομάδα μας ξεκίνησε μουδιασμένα απέναντι στον μαχητικό Μελά αλλά προηγήθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο (13-17). Στη συνέχεια επέβαλε το ρυθμό της με το ημίχρονο να κλείνει 22-34. Στο 3ο δεκάλεπτο η διαφορά μεγάλωσε φτάνοντας στους 19
πόντους και το τελικό σκορ βρήκε νικήτρια την ομάδα μας με 47-58.
Συγχαρητήρια στα κορίτσια και των δύο ομάδων παίξανε ωραίο μπάσκετ παρά την πολύμηνη αποχή!
Επόμενος αγώνας το Σάββατο 19/6/21 στις 16:30 εντός έδρας με αντίπαλο και πάλι την ομάδα του Μελά Αγ. Ελευθερίου.
ΓΣΑΠ (Χατήρας): Χατήρα, Χριστοπούλου, Μητροπούλου, Κανιστρά, Μήτση, Παλάσκα, Τριανταφύλλη, Αλεξάνδρου, Δασκαλάκη, Κανιστρά, Λιάρου, Τοτόση