Δεκάλεπτα:16-11, 10-17, 18-07, 13-13

Ανταγωνιστική ομάδα για όλα τα δεκάλεπτα, πλην του γ’ ως συνήθως! Κοντράραμε στα ίσια τους πρωτοπόρους μέσα στο γήπεδό τους, αλλά η έλλειψη διάρκειας σε υψηλό επίπεδο του παιχνιδιού μας,  μας απομάκρυνε και πάλι από μία νίκη που δεν ήταν αδύνατο να την πάρουμε. Βάλαμε δύσκολα στον ΕΦΑΟΖ, που όμως για άλλη μία φορά – όπως και στον α’ γύρο, βοηθήθηκε αντικειμενικά από τους γκρί. Την επόμενη Κυριακή στις 19.30 στο Κοντόπευκο θα αντιμετωπίσουμε την ισχυρή Ηλιούπολη. Αν διορθώσουμε λίγα πράγματα, θα φύγουμε με το ροζ φύλλο στο χέρι. Καλούνται όλοι οι φίλοι μας να δώσουν το παρόν στο πλευρό της «Αγίας».

Διαιτητές: Μαρτινάκος, Παπαδόπουλος Χ.(δύο διαιτητές που πρώτη φορά διαιτήτευσαν Α2 και με την απειρία τους «έπαιξαν» έδρα)

ΕΦΑΟΖ (Μιχα, Φατουρος): Κυρίου, Μπαλαμπάνη, Μούκα 3(1), Βαμβακά 17,Λιναρά, Ζουρνή 13, Κεσσέ 13, Στεφανίδου 7(1), Κουρούβανη, Κιουρτζίδου, Χόνι, Μυλωνάκη 4.
Γ.Σ. Α.Π. (Τασιοπουλος): Κασδαγλή 6(2), Στούπα, Σιγιώργη 4, Κοντογιάννη 10, Γρίσπου 6, Ευαγγελάτου 5(1), Παπαντώνη, Κυρκοπούλου, Πετυχάκη 5,Κριμιτζά 7, Μπεζαϊτη, Κόρμπου 5