Δεκάλεπτα: 24-19, 23-19, 25-10, 11-24
Διαιτητές: Κηπώσης-Περδέτζογλου(με λάθη, αλλά όχι καθοριστικά)
Βήμα θετικό για την ομάδα μας, η οποία από την αρχή μπήκε δυνατά στον αγώνα. Μετά το πρώτο οκτάλεπτο που το σκορ πήγαινε πόντο-πόντο, τελειώσαμε το α’ δεκάλεπτο με πέντε πόντους μπροστά. Έκτοτε δεν χάσαμε το προβάδισμα , παρόλη την μαχητικότητα της αξιόμαχης ομάδας της ΑΕΚ. Στην λήξη του ημιχρόνου διευρύναμε την διαφορά στους 8 και στο γ’ δεκάλεπτο ενέσκηψε η καταιγίδα, λόγω κυρίως της πολύ καλής άμυνας της ομάδας μας, ενώ η παραγωγικότητα της επίθεσης μας παρέμεινε σε υψηλά επίπεδα. Στην αρχή του δ’ δεκάλεπτου ανεβάσαμε την διαφορά στους 28 πόντους, αλλά στην συνέχεια χαλαρώσαμε και ταυτόχρονα δόθηκε η ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής όλα τα κορίτσια. Μάλιστα η νεάνιδα Χριστίνα Κυρκοπούλου πέτυχε το πρώτο της καλάθι με την ομάδα των γυναικών. Της ευχόμαστε να τα πολλαπλασιάσει. Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και στον προπονητή για την μεστή εμφάνιση, την οποία θέλουμε να ξαναδούμε την επόμενη Κυριακή 01/11/20 στον εκτός έδρας αγώνα με τον Αμύντα.

Να σημειώσουμε ότι ο αγώνας μεταδόθηκε ζωντανά και μπορείτε να τον παρακολουθήσετε στο κανάλι YOUTUBE του ΓΣΑΠ     https://www.youtube.com/watch?v=jdpvIKc4kWQ&feature=youtu.be

ΓΣΑΠ(Τασιόπουλος): Κάσδαγλη 1, Στούπα 7(1) Κυρκοπούλου 2, Κοντογιάννη 16(2), Ακρίβου 9, Ευαγγελάτου 22(5), Πενέλη, Γκάνια, Ζαχαράκη 14, Σακουλάκη 12(1),Καράμπελα, Κακοσούρη.
ΑΕΚ Περιστερίου(Γεωργουδάκης, Κάργιαννης) Μαλαπάνη 5, Καλαντζή , Ράπτη 6,Γαβαλά 9(3), Ναου , Κυριμάκη , Γιάκαλου 11, Μάνου 4, Κατσιμάρδου 14,Βελιώτη , Τζίβα 16(1), Μεγαλούδη 7(1)