Δεκάλεπτα: 24-10, 23-17, 17-19, 14-6
Διαιτητές: Γαραντζιώτης, Καψιώχας(καλοί)

Η … κακή μέρα από την αρχή φαίνεται. Στο α’ δεκάλεπτο η ομάδα μας ήταν απούσα από το παιχνίδι. Στην συνέχεια κάτι περισσότερο προσπάθησε, αλλά η ψυχολογία είχε χαθεί. Στην αρχή του γ’ δεκαλέπτου προσπάθησε για το come back, μείωσε την διαφορά στους 11 πόντους, αλλά τελικά μπήκαμε στο δ΄ δεκάλεπτο με διαφορά 18 πόντων. Στο δεκάλεπτο αυτό επήλθε η κατάρρευση, αφού σημειώσαμε μόνο 6 πόντους, αλλά δεχθήκαμε 14. Η ομάδα στον αγώνα αυτόν υστέρησε κυρίως αμυντικά, αλλά και επιθετικά ήταν εκνευριστικά άστοχη, αλλά και ασύνδετη. Ο Αμύντας , σε όλες τις φάσεις(ευστοχία, ριμπάουντ, άμυνα, οργάνωση παιχνιδιού, αιφνιδιασμοί) ήταν πάντα ένα βήμα πιο μπροστά, έπαιξε με πάθος που έλειψε από την ομάδα μας και έδειξε ότι ήθελε περισσότερο από εμάς το ροζ φύλλο. Ένας αγώνας που πρέπει να ξεχαστεί, αλλά από τον οποίο πρέπει να βγουν τα αναγκαία συμπεράσματα.
ΑΜΥΝΤΑΣ (Δρακακη) : Μαργωνη 6, Κλείτσα 22 (2), Λιναρα 5, Πατσιωτη 2, Πολιτοπουλου 7, , Ντανου Λ. 23 (3), Μαζαράκη 10, Αθανασούλια 3 (1), Ντάνου Μ., Βαρβιτσιώτη, Σιδηροπούλου, Κρικέτου.
ΓΣΑΠ (Τασιόπουλος): Κάσδαγλη, Στούπα 19 (3), Κυρκοπουλου, Κοντογιαννη 12, Ακρίβου 2, Ευαγγελάτου 3 (1), Πενέλη, Γκάνια, Ζαχαράκη 1, Σακουλακη 13, Καράμπελα 2, Κακοσούρη.