Μετά από τρεις καλές εμφανίσεις η γυναικεία ομάδα μας δεν τα κατάφερε στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΣΚΑ και ηττήθηκε από τον Προμηθέα Χαλανδρίου με σκορ (51-42). Στο α΄ δεκάλεπτο (14 – 08) η ομάδα ξεκίνησε χαλαρά, στο β΄ δεκάλεπτο όμως ανέτρεψε την διαφορά και μπήκε μπροστά στο σκορ (19 – 20). Δυστυχώς όμως στο β΄ ημίχρονο δεν συνέχισε την εμφάνιση του β΄ δεκαλέπτου και έτσι πήραμε το πρώτο κίτρινο φύλλο αγώνα. Φυσικά ο δρόμος είναι μακρύς και θα έχουμε την ευκαιρία να διορθώσουμε κάποια πράγματα και κυρίως τον εκνευρισμό που διακατείχε την ομάδα , ανεξάρτητα από το γεγονός οτι συνέβαλαν και τα λάθη των διαιτητών (κυρίως ανοχή στο σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων) στον εκνευρισμό αυτό. Να σημειωθεί οτι στο πιο κρίσιμο σημείο του αγώνα στο δ΄ δεκάλεπτο και όταν είμαστε 2 πόντους πίσω, χάσαμε 4 (τέσσερα) λέϊ – απ και 7 (επτά) συνεχόμενες βολές.

Να σημειώσουμε επίσης την έλλειψη ηλεκτρονικού πίνακα και την απαράδεκτη συμπεριφορά της γραμματείας που απαγόρεψε στον προπονητή μας ακόμα και να ρωτήσει το υπόλοιπο του χρόνου! Λυπούμαστε για τις συνθήκες τέλεσης του αγώνα, αλλά “δυστυχώς” εμείς δεν θέλουμε – λόγω αθλητικών ιδεών-  να ανταποδώσουμε τα ίσα.

Οι ομάδες:

Προμηθέας Χαλανδρίου

Προπονητής:     Βερροιόπουλος

Σολωμού Σ. 21(2), Μπουκίτα 2, Σολωμού Δ. 9, Χαραλαμπίδου, Σατρατζέμη 4, Κεσσέ 11, Σωτηρίου 2, Φρέρη 2, Βελέντζα, Βλαχοπούλου, Κρίθημου.

ΓΣΑΠ

Προπονητής:     Γ. Σουλιώτης

Ρεντζεπέρη 7, Γκάνια, Χαρίτου, Τσιαδή 8, Πρασσά, Τσιαμπαλή, Παπαντώνη, Μαστρογιαννίδου 7, Παστρωμά, Γιουκάκη 17(3), Μουτζούρη, Λωσταράκου 3.