Καλή εμφάνιση και αξιοπρεπής ήττα από τον  Πανιώνιο, ο οποίος δημιούργησε εορταστική ατμόσφαιρα για την επιτυχία της ανόδου του στην Α1. Οι αθλήτριές του με τον ενθουσιασμό της επιτυχίας, στο α΄ δεκάλεπτο είχαν μεγάλα ποσοστά ευστοχίας και φιλοδώρησαν την άμυνά μας με 31 πόντους! Στη συνέχεια η ομάδα μας αντέδρασε, έκανε ένα πολύ καλό β΄ δεκάλεπτο και έφερε τη διαφορά σε λογικά πλαίσια. Στο β΄ ημίχρονο προσπαθήσαμε και φτάσαμε τη διαφορά στους 5 πόντους, αλλά ο ανώτερός μας Πανιώνιος εύρισκε τον τρόπο να την διευρύνει. Συγχαρητήρια στον ιστορικό Πανιώνιο, στις αθλήτριές του, στους προπονητές του και την διοίκηση για την άνοδο στην Α1. Συγχαρητήρια επίσης και στις δικές μας αθλήτριες και στους προπονητές μας για το αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε η ομάδα.

Την επόμενη Κυριακή 10/04 – τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος – θα αντιμετωπίσουμε στο Κοντόπευκο τον Σπόρτιγκ. Με νίκη κατακτάμε την 6η θέση – με ήττα η τελική μας κατάταξη θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα του αγώνα Π. Φαλήρου – Ίκαρου (6η ή 7η).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  – ΓΣΑΠ:  68 – 55 (31-14, 10-18, 16-13, 11-10)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ(Τσίκληρας, Γιαννουλάκης) Μήτση 4, Μπότσαρη 4, Σταμπούρλου 6, Θεοδωρομανωλάκη 14(2), Στεφανίδου 23(4), Γρηγορίου 10, Παναγιωτοπούλου 5, Πούλου, Τσίκα, Δασκαλογιάννη, Μπάμπη 2, Λόξα

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος) Γκάνια,  Κοντογιάννη 4, Τσιαδή 10, Βελούδου 6, Καζαντζίδου 11(3) , Γιουκάκη 16(2) Κούκη Ειρ. 2, Μερισιώτη 6, Kαράμπελα, Κανιαδάκη, Κούκη Ελ., Σταθέλου.