Νίκη με μεγάλη βαθμολογική σημασία πέτυχε η ομάδα μας επί της ομάδας του Ζωγράφου εκτός έδρας. Οι αθλήτριές μας έδειξαν και πάλι την αγωνιστικότητά τους και επιβραβεύτηκαν με το θετικό αποτέλεσμα, το οποίο ήρθε αγχωτικά παρά την εμφανή ανωτερότητα της ομάδας μας για τρεις λόγους. Ο πρώτος είναι η συνεχιζόμενη αστοχία μας. Βγάζουμε φάσεις, αλλά δεν τις τελειώνουμε με καλάθι. Στο γ’ δεκάλεπτο ευτυχώς βελτιώσαμε το ποσοστό ευστοχίας μας, παίξαμε πολύ καλή άμυνα και ξεφύγαμε στο σκορ. Ο δεύτερος λόγος ήταν ο τραυματισμός της Γρίσπου στο α’ πεντάλεπτο του αγώνα, η οποία δεν ξανάπαιξε, στερώντας την ομάδα μας σε μεγάλο μέρος από την δύναμή της. Ο τρίτος λόγος ήταν το διαιτητικό δίδυμο (Χριστοδουλάκης, Κούλης), το οποίο με τις αποφάσεις του – πιστεύουμε χωρίς πρόθεση – βοήθησε τον ΕΦΑΟΖ να πιστέψει ότι μπορούσε να επανέλθει και να κάνει το come-back. Να σημειώσουμε ακόμα την εξαιρετική βοήθεια που έδωσε στην ομάδα  η Ειρήνη Κούκη, η οποία αναδείχτηκε πρώτη σκόρερ. Δεν συνηθίζουμε να διακρίνουμε ονομαστικά αθλήτριες, όμως η Ειρήνη, σα νεάνιδα που είναι, το δικαιούται.

Επόμενη αγωνιστική την Κυριακή 12/11/17 εντός έδρας με την Ηλιούπολη(19:30)

Ε.Φ.Α.Ο. ΖΩΓΡΑΦΟΥ – Γ.Σ.Α.Π. : 50 – 53 (10-11, 17-17, 08-18, 15-07)

ΕΦΑΟΖ: (Βερροιόπουλος , Χαϊκάλη)  Βυζεντίνη , Ζουμπεράκη 2, Ισκίογλου 14 , Ζουρνή 21, Πατέρα 3, Ψαρρού , Κελλάρη 10, Μάνου, Βάσιου

ΓΣΑΠ: (Αναγνωστόπουλος Στρατάκος) Πεσκατζίου 2, Γκάνια 7(1) , Γρίσπου 2, Βαμβακά, Κλείτσα 8(1), Πετυχάκη Σ., Πολιτοπούλου 9, Πετυχάκη Χρ. 9, Αμίτση , Κούκη 16(1), Δαμουλάκη.