Την Κυριακή στο γήπεδο των Ροΐτικων του Δήμου Πατρέων η ομάδα μας ξεκίνησε με επιθετικό ρυθμό και έκλεισε το α’  πεντάλεπτο με σκορ 12-25. Το ημίχρονο βρήκε την ομάδα μας προηγούμενη με 17 πόντους διαφορά, ενώ στο β’  ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε φυσιολογικά, ενώ ανέβηκε η αντίσταση της ΕΑ Παραλίας. Συνολικά η ομάδα μας πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση με κύρια χαρακτηριστικά το μοίρασμα του χρόνου συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες, την συμμετοχή στο σκοράρισμα των περισσοτέρων και την πιεστική άμυνα.

Ευχόμαστε επίσης τα «καλορίζικα» στην νεάνιδα Θάλεια Παπαντώνη μια και πραγματοποίησε την πρώτη της επίσημη συμμετοχή σε αγώνα της γυναικείας ομάδας και παραλίγο να σημειώσει και το πρώτο της καλάθι. Της ευχόμαστε να το πετύχει την επόμενη φορά.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε την ΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ για την φιλοξενία της και να την συγχαρούμε διότι κάνει πράξη το δίδυμο αθλητισμός – πολιτισμός μέσα από την καταπληκτική χοροθεατρική παράσταση που παρουσίασαν στο ημίχρονο κορίτσια της Σχολής Χορού Π. Ξενογιαννακοπούλου.

ΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ –ΓΣΑΠ:    41 – 59 (20 – 37)

Τα δεκάλεπτα: στο α΄ 12-25 στο β΄ 08-12 στο γ΄ 11-12 και στο δ΄ 10-10

ΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: (Μιχαηλίδης Γ.) Μπουγιούκου 6, Μακρή, Τσαντά 7, Πανίτσα, Νικολάου, Δερμάτη 4, Παπούλια 5, Τσαγανά, Παπαγεωργάκη 12, Τσίρου 7(1), Τζέντζερα.

ΓΣΑΠ: ( Τσιαντής Χαρ.) Παπαδούρη 9 , Τσιχριτζή, Λιμνιάτη 2 , Μαγιντόμπε 11, Παστρωμά 5 , Φωτοπούλου 2, Ηλιάκη 1, Κοτσιάφτη 14, Παπαντώνη , Γιουκάκη 11(2), Μερισιώτη 4, Καράμπελα.