Ευκαιρία για μια μεγάλη νίκη επί της πρωτοπόρου ομάδας της Δάφνης έχασε η ομάδα μας των γυναικών, Στο Α΄ δεκάλεπτο είχαμε μεγάλα αμυντικά κενά, όμως στη συνέχεια ισορροπήσαμε το παιχνίδι παίζοντας πολύ καλή άμυνα και ξεδιπλώνοντας τις επιθετικές μας αρετές με αποτέλεσμα να ξεκινήσουμε το Δ΄ δεκάλεπτο προηγούμενοι με βραχεία κεφαλή (52-53). Δυστυχώς, στο κρίσιμο τελευταίο δεκάλεπτο κάποια λάθη και η αφλογιστία μας στα σουτ τριών πόντων μας οδήγησε στην ήττα. Όμως η πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας μας απέδειξε ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε στα ίσια οποιονδήποτε αντίπαλο της κατηγορίας, αρκεί να το πιστέψουμε όλοι μας. Βαθμολογικά να σημειώσουμε ότι τέσσερις ομάδες (Φάρος, Ίκαρος, Μελίσσια και Π. Φάληρο) ισοβαθμούν στους 21 βαθμούς και εμείς ακολουθούμε με 20, αλλά με έναν αγώνα λιγότερο. Συγχαρητήρια στις αθλήτριές μας και στους προπονητές μας για την εμφάνιση της ομάδας μας.

Να σημειώσουμε επίσης ότι μετά τον εκτός έδρας αγώνα μας με τον Σπόρτιγκ και χθες αντιμετωπίσαμε εχθρική διαιτησία, η οποία με τις αποφάσεις της δεν δείχνει σεβασμό στις προσπάθειες και την ιστορία μας.

Την επόμενη Κυριακή 14/02 στις 13.30 θα αντιμετωπίσουμε στο Κοντόπευκο την ομάδα του Π. Φαλήρου, έναν αγώνα που θα κρίνει πολλά για την παραπέρα πορεία μας. Ο αγώνας αυτός θα μεταδοθεί ζωντανά από το sportshero.gr και καλούμε τους φιλάθλους μας να γεμίσουν το γήπεδό μας.

ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΓΣΑΠ : 67-63  (29-17, 15-23, 08-13, 15-10)

ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: (Μπουμπούς) Γιαννέλη, Αλεξανδρή 25(3), Μανώλη 3, Παπακωνσταντίνου, Γιαμπάνη 10, Ζουρτσάνου, Μαγαλιού 13 (1), Τετενέ 1, Τσουκαλά 15.

ΓΣΑΠ: (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος)   Γκάνια, Κοντογιάννη 2, Χαρίτου 6(2), Καζαντζίδου 21 (2), Κανιαδάκη, Βελούδου 2, Λωσταράκου 4, Τσιαδή 8, Καράμπελα, Γιουκάκη 13, Κούκη 2, Μερισιώτη 5.