Ομαδικό πνεύμα, πάθος και πίστη για τη νίκη, εξαιρετική άμυνα και ωραίες φάσεις στην επίθεση εμφάνισε η ομάδα μας χθες στο Κοντόπευκο. Όλα αυτά την οδήγησαν σε μια ξεκάθαρη νίκη επί ενός ισχυρού αντιπάλου και στη συγκατοίκηση στην κορυφή της βαθμολογίας με Εσπερίδες και Σπόρτιγκ. Μοναδικό εμπόδιο για την κατάκτηση της νίκης η απαράδεκτη διαιτησία των κ.κ. Τσάτση και Σιδέρη, οι οποίοι έκαναν ό,τι μπορούσαν για να εκτεθούν ανεπανόρθωτα ενώπιον ενός φίλαθλου κοινού που, δεν είχε τίποτα άλλο σαν απαίτηση, από το να παρακολουθήσει έναν αγώνα καλαθοσφαίρισης με αντικειμενική, κατά το ανθρωπίνως δυνατόν, διαιτησία. Αντ’ αυτού είχαμε δύο τεχνικές ποινές «τραβηγμένες από τα μαλλιά» σε βάρος της ομάδας μας και ένα φύλλο αγώνα που δείχνει ότι συνολικά ο Φάρος στον αγώνα πέτυχε 20 πόντους από βολές και ο ΓΣΑΠ 6!

Φυσικά υπάρχει και το βίντεο του αγώνα, το οποίο θα  αναρτήσουμε στην ιστοσελίδα μας και θα σταλεί και στους  αρμόδιους για να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Σε κάθε περίπτωση αξίζουν συγχαρητήρια στις αθλήτριές μας και στους προπονητές τους για την ωραία εμφάνιση και την πολύ σημαντική νίκη.

Επόμενη αγωνιστική με τις ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ στην Καλλιθέα την Κυριακή 4/12, ώρα 12.00.

ΓΣΑΠ – ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ: 68 – 59

Δεκάλεπτα: 23-18, 18-17, 18-12, 9-12

ΓΣΑΠ: (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος) Μακρυνίκα 3, Καμμένου 15 (3), Κοντογιάννη 15 (2), Κλείτσα 9 (1), Ψωμά, Τριχά 11, Πετυχάκη 10, Κούκη 5, Καράμπελα, Αμίτση.

ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ: (Λειβάδης, Καραμπακλάς) Λόξα, Βράκα 5(1), Σάλιαϊ 1, Αθανασίου 7(1), Γκριτζά 8, Τσέρου 11, Κεχαγιά 19, Γιαννακοπούλου 3, Καρακασίδα 2, Ακριβού, Αλεξανδρίδου, Πετράκη 3 (1).