Με μια καλή εμφάνιση, με κύριο χαρακτηριστικό την σταθερότητα στην απόδοση σε όλη την διάρκεια του αγώνα και στην συμμετοχή στο σκορ έξι  αθλητριών, η ομάδα μας έκλεισε νικηφόρα τους εντός έδρας αγώνες της την εφετινή περίοδο.

Στο τέλος του αγώνα ο ΓΣΑΠ τίμησε την Λιμνιάτη για την πολύχρονη προσφορά της στον Σύλλογο. Η Πάττυ, η οποία ξεκίνησε στον ΓΣΑΠ από τις ακαδημίες, τελείωσε τις σπουδές της ως πολιτικός μηχανικός στο ΕΜΠ και από του χρόνου θα κάνει το μεταπτυχιακό της εκτός Ελλάδος. Της ευχόμαστε ο,τι καλύτερο. Κι όταν γυρίσει με το καλό η ομάδα της θα είναι πάλι ο ΓΣΑΠ.

ΓΣΑΠ – Α.Ο. ΣΠΟΡΤΙNΓΚ:         59 – 51  (26 – 26)

Τα δεκάλεπτα: στο α΄ 18-13, στο β΄ 08-13 στο γ΄ 14-10 και στο δ΄ 19-15

ΓΣΑΠ:  (Τσιαντής, Πλαγιανάκος) Παπαδούρη , Τσιχριτζή 5(1), Λιμνιάτη 9, Σιγιώργη , Παστρωμά, Φωτοπούλου, Ηλιάκη 3, Κοτσιάφτη 13(1), Παπαντώνη, Γιουκάκη 13(1), Καράμπελα, Μερισιώτη 16.

ΣΠΟΡΤΙNΓΚ: (Αρβανίτης, Νίκλας) Ρεντζεπέρη 12 , Λυμπεροπούλου 6, Καλλιώρα 8, Ντακολια , Κατσαμπίρη Ν.Π 5(1) , Μουζάκη 7(1), Πετυχάκη 11, Χαϊδά, Κατσαμπίρη Σ. Γιαννακάκου 2.

Από αριστερά προς τα δεξιά:

Μαγιτόμπε (τραυματίας), Παπαδούρη, Καράμπελα, Φωτοπούλου, Παπαντώνη (στην αγκαλιά της ο Κόμπι), Γιουκάκη, Λιμνιάτη, Ηλιάκη, Τσιχριτζή, Παστρωμά, Κοτσιάφτη, Σιγιώργη. Με την ανθοδέσμη γονατιστή η Μερισιώτη.