Ντέρμπι προχθές στο Κοντόπευκο με την ομάδα μας να αποδεικνύεται τελικά νικήτρια απέναντι στην πολύ καλή ομάδα της Καλλιθέας. Η νίκη μας έχει ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία γιατί μας οδηγεί σε αυτή τη φάση στην 4η θέση της βαθμολογίας και μας δίνει ώθηση για την παραμονή μας στην Α2. Συγχαρητήρια στις αθλήτριές μας γιατί έπαιξαν με πίστη στη νίκη και ξεπέρασαν το σοβαρό μειονέκτημα της απουσίας δύο από τις βασικές μας παίκτριες (Λωσταράκου, Χαρίτου) λόγω τραυματισμών και με την Γιουκάκη να παίζει χωρίς να έχει πλήρως αποθεραπευτεί. Να σημειώσουμε ακόμα την απουσία της Τσιαδή στο δ΄δεκάλεπτο λόγω διαστρέμματος που υπέστη κατά τη διάρκεια του αγώνα. Συγχαρητήρια και στους προπονητές μας για τη σωστή προετοιμασία και καθοδήγηση της ομάδας μας. Επόμενος αγώνας με τον Φάρο στο Κερατσίνι την επόμενη Κυριακή, άλλος ένας αγώνας καθοριστικός για την πορεία μας.

ΓΣΑΠ – ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ:  66 – 61  (21-14, 11-16, 14-12, 20-19)

ΓΣΑΠ: (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος), Μπουκίτα 7 , Κοντογιάννη 4 ,  Τσιαδή 8 , Κανιαδάκη , Βελούδου 11,   Καζαντζίδου 15 (1), Καράμπελα, Γιουκάκη 13 (2), Κούκη 2, Μερισιώτη 6.

ΙΚΑΡΟΣ:  (Ρουμπελάκης), Γιγουρτάκη 1, Στεφάτου 9(3), Στεφάνου 9(1), Ευμορφοπούλου 21(2), Ρουμπελάκη 9(1), Κανελέτη 5, Ζότοβα 3, Φάρου 4, Παπαϊωάννου.